Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 01 Feb 2015, 03:30
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Wireless
SOLVED Slacko 5.7 (k3.2.29) driver r8192
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
fibbio76

Joined: 15 Nov 2014
Posts: 2

PostPosted: Sat 15 Nov 2014, 19:39    Post subject:  SOLVED Slacko 5.7 (k3.2.29) driver r8192
Subject description: r8192se_pci-k2.6.33.2 driver works in lupu-528.005
 

Hi, I am new in puppy.
I like it but I have some problem with the wireless card of my old thinkpand x100E .

I installed LUPU lupu-528.005 and with the driver r8192se_pci-k2.6.33.2.pet it works.

I try to install Slacko 5.7 but the driver (r8192se_pci-k2.6.33.2) are not right for the kernel of SLAKO 5.7. (3.2.29)
This wireless card works also in mint 17 (thinkpand x100E)

I try to find in internet the r8192 pet for SLAKO 5.7 kernel but noting.
I do not know how to compile (and also I do not have the source code).


Please help me to find a solution for the wireless card,, or give me some good instruction on how to compile, (I am a newbie).

I try to attach the driver r8192se_pci-k2.6.33.2.pet but is too big 374kb

Thanks,
Fabio

Last edited by fibbio76 on Sat 22 Nov 2014, 18:19; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message 
ardvark


Joined: 01 Jul 2013
Posts: 1295
Location: USA

PostPosted: Sun 16 Nov 2014, 05:50    Post subject:  

Hi...

Welcome to the forum Smile

The closest I was able to find was the r8192cu, which I highly doubt would work with your adapter. Sad

This actually might be a firmware issue. From what I understand, Slacko 5.7 is notorious for having issues of this kind. You might be able to fix it by following rcrsn51's instructions here, or giving Precise 5.7.1 a try, instead. Smile

Regards...

_________________
Our Lord and Savior Jesus Christ loves and cares about you most of all!

PLEASE READ! You don't have to end up here!
Back to top
View user's profile Send private message 
fibbio76

Joined: 15 Nov 2014
Posts: 2

PostPosted: Sun 16 Nov 2014, 23:40    Post subject:  

Hi, Advark
Thanks for your fast reply.
As you suggest I try with precise 5.7.1 and all it ìs working good.
You are my hero.

Thanks,
Fabio
Back to top
View user's profile Send private message 
ardvark


Joined: 01 Jul 2013
Posts: 1295
Location: USA

PostPosted: Mon 17 Nov 2014, 04:34    Post subject:  

Hi...

You're welcome, glad to have been able to help. Smile

If you would, please mark this thread as "SOLVED" by editing the subject line of your initial post. Thanks! Wink

Regards...
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Wireless
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0450s ][ Queries: 11 (0.0068s) ][ GZIP on ]