Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 30 Oct 2014, 12:11
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Virtual Box Network Adapter issues in Puppy Linux
Moderators: Flash, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
umair

Joined: 25 Dec 2010
Posts: 205
Location: KUST Kohat, Pakistan

PostPosted: Thu 31 Oct 2013, 03:14    Post_subject:  Virtual Box Network Adapter issues in Puppy Linux
Sub_title: Virtual Box Network Adapter issues in Puppy Linux
 

Hello Everyone.
I am Using Puppy Linux (Carolina 1.0). I Setup the virtual box. Installed windows xp. I want to share some files and folders on my VM. I think I have to change the Network Adapter settings from "NAT" to "Bridged Adapter". But When I change these settings. I got the following Error at VM start.
Urgent Guidance will be appreciated.
Thanks.
UMAIR
Screenshot-4.jpg
 Description   
 Filesize   53.94 KB
 Viewed   227 Time(s)

Screenshot-4.jpg

Back to top
View user's profile Send_private_message YIM 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0365s ][ Queries: 12 (0.0065s) ][ GZIP on ]