Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 22 Jun 2018, 06:02
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
LxPup : a Puppy with LXDE as its desktop environment
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 65 of 65 [965 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 63, 64, 65
Author Message
fishmanluvslinux


Joined: 26 Jun 2015
Posts: 13

PostPosted: Fri 01 Jun 2018, 02:44    Post subject: Re: Live Mode Only  

Peebee, I only do frugal installs. I am going to try it again and see what happens. I really like it and see that it is snappy and responsive. The sanity check failure was most likely something that I was not doing correctly. Thanks for responding. Keep up the great work. Cool
Back to top
View user's profile Send private message 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 3364
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Sat 09 Jun 2018, 10:37    Post subject:  

8b3ebde7d31a37b5a3be8779d204e373 LxPupBionic-18.05+4.iso

{delta}

based on UPupBB-18.05+4

_________________
LxPup = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Moat


Joined: 16 Jul 2013
Posts: 842
Location: Mid-mitten, USA

PostPosted: Mon 11 Jun 2018, 23:28    Post subject:  

peebee wrote:
8b3ebde7d31a37b5a3be8779d204e373 LxPupBionic-18.05+4.iso


Played around with this a bit last night - looking great, as usual, peebee!! Very Happy One thing (I may have broken myself) - TAS not working, I believe it was ffmpeg complaining about missing libav.so's (iirc) - added the relevant symlinks, and ended up at some kind of libavcodec execution error - where I gave up. Anybody else see this - or was it just me and my tossing everything at it...?

Thanks, peebee!!

Bob
Back to top
View user's profile Send private message 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 3364
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Tue 12 Jun 2018, 03:45    Post subject:  

Moat wrote:
TAS not working

Seems OK here......
Screenshot.png
 Description   
 Filesize   99.69 KB
 Viewed   195 Time(s)

Screenshot.png


_________________
LxPup = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Moat


Joined: 16 Jul 2013
Posts: 842
Location: Mid-mitten, USA

PostPosted: Tue 12 Jun 2018, 18:09    Post subject:  

peebee wrote:
Seems OK here......


Yup, you're right - working here now after a pristine boot. Obviously something I installed (probably an older Audacity .pet I had lying around...) broke ffmpeg/libav. All good... sorry, peebee! Embarassed Smile

Bob
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 65 of 65 [965 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 63, 64, 65
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0330s ][ Queries: 14 (0.0034s) ][ GZIP on ]