Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 25 Jul 2014, 09:46
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Upup Raring 3.9.9.2 with non-PAE 3.9.9 kernel. 13 July 2013
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 16 of 32 [472 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 14, 15, 16, 17, 18, ..., 30, 31, 32 Next
Author Message
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5678
Location: Kentucky

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 18:22    Post subject:  

pemasu wrote:

I will post tomorrow the download link. The most curious ones know from where to grab the iso anyway.


You know me....downloading now..... Laughing
Back to top
View user's profile Send private message 
rcrsn51


Joined: 05 Sep 2006
Posts: 8906
Location: Stratford, Ontario

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 18:43    Post subject:  

I got a copy from here.

The checksum is correct and it launches fine. But many of the desktop icons are dead.

[Edit] The culprit appears to be a missing libgcc_s.so.1

[Edit] This file is in the devx.
Back to top
View user's profile Send private message 
tlchost

Joined: 05 Aug 2007
Posts: 1669
Location: Baltimore, Maryland USA

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 19:22    Post subject:  

rcrsn51 wrote:
I got a copy from here.

The checksum is correct and it launches fine. But many of the desktop icons are dead.


Lots of things donlt woirk even after installing a terminal program. since urxvt doesn;t work.

x-chat,geany, many others

Thom
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
don570


Joined: 10 Mar 2010
Posts: 3212
Location: Ontario

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 19:27    Post subject:  

I compiled a Raring version of mhwaveedit 1.4.23

http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=88036

__________________________________
Back to top
View user's profile Send private message 
tlchost

Joined: 05 Aug 2007
Posts: 1669
Location: Baltimore, Maryland USA

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 19:30    Post subject:  

rcrsn51 wrote:
The culprit appears to be a missing libgcc_s.so.1


So, if I wanted not to load up the dev.x file at every boot...what would I copy from the dev.x to where?

thanks
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
don570


Joined: 10 Mar 2010
Posts: 3212
Location: Ontario

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 19:37    Post subject:  

The devx file can be loaded with Shinobar's SFS on-the-fly program
which is a right click item in some Puppies or a utility app
in other puppies.

It will be permanently loaded in the pupsave file afterwards. Laughing

__________________________________________________
Back to top
View user's profile Send private message 
tlchost

Joined: 05 Aug 2007
Posts: 1669
Location: Baltimore, Maryland USA

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 20:00    Post subject:  

don570 wrote:
The devx file can be loaded with Shinobar's SFS on-the-fly program


Thanks...put the lib file where it was needed...no need now to load the dev.x file
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
edoc


Joined: 07 Aug 2005
Posts: 4337
Location: Southeast Georgia, USA

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 21:20    Post subject:  

Loaded & opened fine on my old Panasonic Toughbook CF-29.

Will thrash around on it tomorrow and report back ...

_________________
Thanks! David
Home page: http://nevils-station.com
Don't google Search! http://duckduckgo.com
Puppy upup Raring 3992 & Lighthouse64-b602
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
edoc


Joined: 07 Aug 2005
Posts: 4337
Location: Southeast Georgia, USA

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 22:17    Post subject:  

Had a minute to test a little ...

While Console is unresponsive I am able to open LXterminal from within a Rox-filer window.

I did reboot with devx set to load.

Seamonkey does not respond from the Desktop or the Menu, xChat doesn't respond from the Menu, PuppyPhone does try to install from the Menu but I didn't test any of the steps.

More tomorrow ...

_________________
Thanks! David
Home page: http://nevils-station.com
Don't google Search! http://duckduckgo.com
Puppy upup Raring 3992 & Lighthouse64-b602
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 2056
Location: Ontario Canada

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 23:23    Post subject: Upup Raring 3.9.9.1 with non-PAE 3.9.9 kernel.
Subject description: 3992
 

Once the devx was installed all the desktop icons launch programs, I
added vlc,clementine,xine,firefox,and dosbox with ppm and they all work
fine.
I compiled the latest midnight commander and it's dependency slang,the
latest xfe and it's dependency fox toolkit and that works too.

So apart from the missing gcc lib 3992 is working well.
screenshot.jpg
 Description   
 Filesize   57.32 KB
 Viewed   359 Time(s)

screenshot.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
pemasu


Joined: 08 Jul 2009
Posts: 5463
Location: Finland

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 23:48    Post subject:  

Thank you all of the feedback. Updating gcc has not been seamless. I will rewoof the build with missing gcc lib included to the main sfs. That gcc version mismatch needs also inspection. Maybe some older gcc 4.6 lib has crept in.

At least devx sfs has become familiar to the users. Lol.

Sorry of the inconvenience. The aim was good. Offering newer gcc for demanding compiling needs.
Back to top
View user's profile Send private message 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 2056
Location: Ontario Canada

PostPosted: Wed 14 Aug 2013, 23:56    Post subject:  

pemasu wrote:
That gcc version mismatch needs also inspection. Maybe some older gcc 4.6 lib has crept in.


I think the gcc version mismatch is because the kernel source sfs was compiled with the old gcc version.

Then again, I could be wrong Smile
Back to top
View user's profile Send private message 
pemasu


Joined: 08 Jul 2009
Posts: 5463
Location: Finland

PostPosted: Thu 15 Aug 2013, 00:04    Post subject:  

Billtoo. I think you are right. That is not good. This makes me evaluate the gcc update again. Should I still revert back to the previous 4.6 version.
I will test by compiling some kernel module asap.

Thanks.

EDIT. I compiled latest NVIDIA 319 with getnvidia. It compiled ok and in nvidia-installer.log has no gcc mismatch errors. There is though error of not found header file but it didnt prevent the compile. That error is probably new kernel and changed location of some header files. Need of checking the symlinks to point newer location. I will inspect that.

Anyway...I am going to rewoof the build. I found the problem. gcc_lib row was wrongly created in DISTRO_SPECS. The reason of wrong location found. I just have to say that you have been fast with pinpointing the problem.

Thank you all.
Back to top
View user's profile Send private message 
rcrsn51


Joined: 05 Sep 2006
Posts: 8906
Location: Stratford, Ontario

PostPosted: Thu 15 Aug 2013, 00:31    Post subject:  

pemasu wrote:
Peasy DVD Player added.

If you are going to woof a new version, could you get v1.1 instead? It has some corrections in the Help.
Back to top
View user's profile Send private message 
pemasu


Joined: 08 Jul 2009
Posts: 5463
Location: Finland

PostPosted: Thu 15 Aug 2013, 00:49    Post subject:  

rcrsn51. Will do. Thanks. I checked the header file error in NVIDIA log.
The header files are in place. I am not sure what is the problems with them. Anyway...what I checked people log errors....it seems to be in all of those logs and it wasnt the culprit. It seems to be problem how NVIDIA installer checks them. And it does not stop compiling. I let it be. Nothing I can do now with my knowledge.

The new woof is processing. I create new build in the evening.

Because I tested gcc upgrade, the first thing when I booted 3.9.9.2 build was to load devx sfs and try the compiling and fix the errors I noticed. Usually I also load devx sfs very soon. I feel naked around comp if I dont have compiling environment around. Lol.
That is why I didnt notice the bug with the missing lib.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 16 of 32 [472 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 14, 15, 16, 17, 18, ..., 30, 31, 32 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0838s ][ Queries: 12 (0.0077s) ][ GZIP on ]