Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 20 Sep 2014, 18:28
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Upgraded Flash player doesn't work (Solved)
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
ardvark


Joined: 01 Jul 2013
Posts: 985
Location: USA

PostPosted: Fri 05 Jul 2013, 03:03    Post subject:  Upgraded Flash player doesn't work (Solved)  

Hi all...

Tonight I upgraded Flash player from 10.3 to 11.2 using the provided utility in the "internet" section listed in the menu. However, now I can't view flash content, whereas with 10.3, it worked fine.

How do I go about fixing this. either getting 11.2 to work or going back to 10.3?

Regards...

Last edited by ardvark on Sun 07 Jul 2013, 00:36; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
watchdog

Joined: 28 Sep 2012
Posts: 565

PostPosted: Fri 05 Jul 2013, 03:58    Post subject:  

In all my puppies the latest flashplayer 11.2 works fine with mozilla's browsers. I install it from website:

http://get.adobe.com/en/flashplayer/

Download the .tar.gz file for "other" linux. Click on the archive. Select "libflashplayer.so" and extract it to /usr/lib/mozilla/plugins.

Edit: if your hardware rejects the latest flashplayer you can copy the original 10.3 version from a live of your cd: look to /usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so.
Back to top
View user's profile Send private message 
ardvark


Joined: 01 Jul 2013
Posts: 985
Location: USA

PostPosted: Sat 06 Jul 2013, 02:45    Post subject:  

Thank you, let me check that out and I will get back to you. Busy day today. Smile

Regards...
Back to top
View user's profile Send private message 
ardvark


Joined: 01 Jul 2013
Posts: 985
Location: USA

PostPosted: Sun 07 Jul 2013, 00:35    Post subject:  

Hi Watchdog...

Thank you, I was able to get 10.3 back using your instructions. Smile

I have another question on how to get into Omni.ja (in Puppy) but I created a new thread for this...

http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=712029#712029

Regards...
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0480s ][ Queries: 11 (0.0102s) ][ GZIP on ]