Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 31 Jul 2014, 04:01
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
cd issue partially resolved in slacko 5.5
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
beekster

Joined: 20 Feb 2013
Posts: 39
Location: North Carolina, USA

PostPosted: Wed 13 Mar 2013, 11:05    Post subject:  cd issue partially resolved in slacko 5.5  

This is a follow up on a previous post, audio cd issues with slacko 5.4. Now running slacko 5.5 on the Dell laptop and the P4. Audio cds are working on the Dell laptop, but not on the P4. The drive itself works fine. The disk image is mounted. I can eject the disk from Pmusic, but I haven't been able to get it to play. Looks like I'm still stumped on this one.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0322s ][ Queries: 11 (0.0028s) ][ GZIP on ]