Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 01 Sep 2014, 14:54
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Browsers and Internet
Skype 4.2 - NOW DEAD - KILLED BY MS
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 4 of 4 [51 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4
Author Message
thehulkk

Joined: 28 Apr 2013
Posts: 25

PostPosted: Wed 29 Jan 2014, 12:42    Post subject:  

Semme wrote:
The latest deb from where? Sounds like a lib mismatch. What happens when you run: ldd /usr/bin/skype?


From the skype website, I picked the ubuntu deb file. I have everything uninstalled now, I can try sfs again an try your command.
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3808
Location: World_Hub

PostPosted: Wed 29 Jan 2014, 12:45    Post subject:  

The latest Precise? You have the devx loaded too?
Back to top
View user's profile Send private message 
thehulkk

Joined: 28 Apr 2013
Posts: 25

PostPosted: Wed 29 Jan 2014, 12:47    Post subject:  

Semme wrote:
The latest Precise? You have the devx loaded too?


are you asking me about the puppy version. Yes I'm using 5.7.1. devx? is that a package I need to install?
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3808
Location: World_Hub

PostPosted: Wed 29 Jan 2014, 12:50    Post subject:  

That you're using the official build, unload that stripped lib and instead load the devx.

Menu >> setup >> sfs manager. Once dwnldd, right click and choose sfs_load.

See if running it this way makes any difference..
Back to top
View user's profile Send private message 
thehulkk

Joined: 28 Apr 2013
Posts: 25

PostPosted: Wed 29 Jan 2014, 13:23    Post subject:  

Semme wrote:
That you're using the official build, unload that stripped lib and instead load the devx.

Menu >> setup >> sfs manager. Once dwnldd, right click and choose sfs_load.

See if running it this way makes any difference..


It's weird, I installed sfs files again today and they worked this time. Maybe it's because I upgraded the sfs side loader today, or the order in which you install them, who knows? Anyways, I was able to login and everything it's working great, One thing, I had to reboot, but the sfs were not loaded anymore, do you know what could be the reason? I loaded them again, and skype worked again.
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3808
Location: World_Hub

PostPosted: Wed 29 Jan 2014, 13:27    Post subject:  

Unless something's wrong, BootManager should handle the loading of those.
sfs_btmngr.jpg
 Description   
 Filesize   44.42 KB
 Viewed   366 Time(s)

sfs_btmngr.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 4 of 4 [51 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Browsers and Internet
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0540s ][ Queries: 12 (0.0103s) ][ GZIP on ]