Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 17 Dec 2014, 21:10
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Slacko 5.4: No sound from Thinkpad T23 (Solved)
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
wetterau

Joined: 13 Jul 2005
Posts: 37

PostPosted: Sun 02 Dec 2012, 03:54    Post_subject:  Slacko 5.4: No sound from Thinkpad T23 (Solved)  

everything working but sound

sound works fine with other puppies, Arch, and Slitaz

tried everything with retrovol and alsamixer

suggestions? thanx

thinkpad T23
Back to top
View user's profile Send_private_message 
wetterau

Joined: 13 Jul 2005
Posts: 37

PostPosted: Sun 02 Dec 2012, 04:07    Post_subject: sound  

forgot to say, using non-PAE firefox iso in the T23
Back to top
View user's profile Send_private_message 
wetterau

Joined: 13 Jul 2005
Posts: 37

PostPosted: Mon 03 Dec 2012, 02:11    Post_subject:  

using puppy slacko 5.4

sorry, I thought I was posting on the slacko 5.4 release thread
Back to top
View user's profile Send_private_message 
wetterau

Joined: 13 Jul 2005
Posts: 37

PostPosted: Mon 03 Dec 2012, 03:57    Post_subject: SOLVED
Sub_title: no sound in slacko 5.4, thinkpad T23
 

my mistake,

solved by copying retrovol defaults in precise puppy 5.4, then clicking "configure" and then "apply" in retrovol and rebooting --- works fine now
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11180
Location: Arizona USA

PostPosted: Mon 03 Dec 2012, 09:19    Post_subject:  

Thanks for letting us know what worked. Smile
Back to top
View user's profile Send_private_message 
rogiram

Joined: 03 Jan 2013
Posts: 1

PostPosted: Thu 03 Jan 2013, 07:53    Post_subject:  

Quote:
by copying retrovol defaults

say please
which files?

I boot precise 5.4.3,
run inside it alsaconf
it show me version 1.0.25 and after config completed
sound works normaly on my PC
I coped /usr/sbin/alsaconf into slacko-5.4
run it in slacko-5.4
it show me version 1.0.26 and show me
"No supported Pnp or PCI card found"

(sorry for my english)
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0420s ][ Queries: 11 (0.0031s) ][ GZIP on ]