Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 16 Sep 2014, 19:52
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
precise 5.4 keyboard stops working (Solved!)
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Author Message
spudrucket

Joined: 11 Nov 2012
Posts: 2

PostPosted: Mon 12 Nov 2012, 00:35    Post subject:  precise 5.4 keyboard stops working (Solved!)
Subject description: After saving a session, my keyboard becomes unresponsive
 

I am running precise puppy 5.4 with a frugal install (to the primary hard drive, ext4, dual boot with linux mint 13) on an eeepc 1015pem. Everything works great except after I get all my apps, themes, and icons installed and then save the session to the hard drive. When I restart puppy, the keyboard does not respond. Everything else works fine (opening apps, clicking on links, etc.).

I just tried to recreate the problem by saving a new session with only chrome installed, but after rebooting puppy, the keyboard works fine. I will keep trying to recreate the problem.

Could it be a conflict with some of the apps I installed? Everything came from the repositories except for JRE and Skype 4.

Thanks you for your help.

Last edited by spudrucket on Mon 12 Nov 2012, 07:21; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
spudrucket

Joined: 11 Nov 2012
Posts: 2

PostPosted: Mon 12 Nov 2012, 06:56    Post subject: libreoffice 3
Subject description: xkb-data_2.5
 

Ok, I reinstalled all of my programs one by one and found out that the problem happens after installing libreoffice 3 and then rebooting. After looking at the dependencies that were installed I only saw two that looked keyboard related. So, after deleting xkb-data-2.5 and rebooting, everything seems back to normal.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0483s ][ Queries: 11 (0.0078s) ][ GZIP on ]