Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 31 Oct 2014, 06:06
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
importing mail etc from thunderbird Lupu to lighthouse64
Moderators: Flash, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
titus


Joined: 31 Oct 2007
Posts: 55
Location: 52.3483 -3.1983

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 15:06    Post_subject:  importing mail etc from thunderbird Lupu to lighthouse64
Sub_title: SOLVED
 

I've always wanted a puppy that could use all of my RAM so I've downloaded Lighthouse64 Mariner and It's very pretty.
In order to give it a trial I wanted to use thunderbird so I followed my usual pattern and pasted the contents of my existing thunderbird default folder into the new one. This has always worked previously and I've had no problems moving from 32bit to 64bit (with Debian based OSs). Lighthouse64 has a version of thunderbird called Lanikai and when launching it I get an alert "Could not initialize the application's security component. The most likely cause is problems with files in your application's profile directory. ...."
Thunderbird launches with all the mail boxes showing but all I get is a continuous pinwheel if I try to get any messages. This isn't a great problem because I can just use Lupu which is installed on the same PC but it's sad that I can't use Lighthouse because of one problem.
Has anyone out there any experience of this?

_________________
Hey! I may be old, but I'm slow.

Edited_time_total
Back to top
View user's profile Send_private_message 
titus


Joined: 31 Oct 2007
Posts: 55
Location: 52.3483 -3.1983

PostPosted: Sun 11 Nov 2012, 05:10    Post_subject:  

I've solved it.
The profile file was missing the last line - Default=1.
with that in place all works fine.

_________________
Hey! I may be old, but I'm slow.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0377s ][ Queries: 11 (0.0048s) ][ GZIP on ]