Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 02 Sep 2014, 23:10
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Chrome and Chromium, weird behaviors
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [10 Posts]  
Author Message
captnemo

Joined: 11 Sep 2012
Posts: 40

PostPosted: Thu 08 Nov 2012, 17:05    Post subject:  Chrome and Chromium, weird behaviors  

Chromium 19, on Slacko 5.3.3 exhibits the annoying problem of the title bar flickering and flashing while a page is loading. When loading stops, the flickering stops. No other app does this.

So today I installed Chrome 21, hoping it's fixed and it's not. Chrome 21 flickers the same. Even worse, Chrome 21 won't let me type in web page edit boxes. (I can't log in to this forum, for example. Can't type anything in for username / password.) Interestingly, Google stuff works fine. I can log into gmail and it works. But I can't log into this forum.

(I'm using SeaMonkey right now.)

Any clues what might be causing this?
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3810
Location: World_Hub

PostPosted: Thu 08 Nov 2012, 20:16    Post subject:  

Captnemo- have you been through a video upgrade since installing?
Back to top
View user's profile Send private message 
captnemo

Joined: 11 Sep 2012
Posts: 40

PostPosted: Fri 09 Nov 2012, 11:30    Post subject:  

Semme wrote:
Captnemo- have you been through a video upgrade since installing?


Yes, I believe so. I have an Aspire One and had some video problems which were discussed and fixed in this thread: http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=80846

So I think all is okay in the video department. Only Chrome exhibits the problem I described. The inability to type in edit boxes on the browser is just plain weird. Laughing
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3810
Location: World_Hub

PostPosted: Fri 09 Nov 2012, 11:47    Post subject:  

21 from Slacko's pacman or where? When you installed- was it fresh or on top?
Back to top
View user's profile Send private message 
nooby

Joined: 29 Jun 2008
Posts: 10557
Location: SwedenEurope

PostPosted: Fri 09 Nov 2012, 11:59    Post subject:  

Could you try out the Iron pet or Iron sfs and see if that one work same?
I use that one and it works well. There is a new thread about it on the forum.
use the google search in my signature? or this one?
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=81545

_________________
I use Google Search on Puppy Forum
not an ideal solution though
Back to top
View user's profile Send private message 
captnemo

Joined: 11 Sep 2012
Posts: 40

PostPosted: Fri 09 Nov 2012, 12:08    Post subject:  

Semme wrote:
21 from Slacko's pacman or where? When you installed- was it fresh or on top?


Installed this Puppy, Slacko 5.3.3, in August and Chromium 19 has always exhibited the flickering title bar problem, but it works fine other than that.

Yesterday I downloaded this pet from a link on the forum:

http://diddywahdiddy.net/Puppy500/google_chrome-21-slacko.pet

It's vn 21 of Chrome (not Chromium) and it also exhibits the flickering title bar plus has the problem that edit boxes don't work. Can't type into standard browser edit boxes. However, Google stuff like gmail works fine. Weird.

(I should mention that this is not an emergency. SeaMonkey works fine but it's kind of slow.)

EDIT: I should mention that both Chromium 19 and Chrome 21 are installed.

Last edited by captnemo on Fri 09 Nov 2012, 12:15; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
captnemo

Joined: 11 Sep 2012
Posts: 40

PostPosted: Fri 09 Nov 2012, 12:13    Post subject:  

nooby wrote:
Could you try out the Iron pet or Iron sfs and see if that one work same?
I use that one and it works well. There is a new thread about it on the forum.
use the google search in my signature? or this one?
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=81545


I'll try it this afternoon, after lunch. Looks interesting.
Back to top
View user's profile Send private message 
captnemo

Joined: 11 Sep 2012
Posts: 40

PostPosted: Fri 09 Nov 2012, 14:12    Post subject:  

nooby: I see the download is for Lucid 5.2.8. Will that work on Slacko 5.3.3 ?
Back to top
View user's profile Send private message 
nooby

Joined: 29 Jun 2008
Posts: 10557
Location: SwedenEurope

PostPosted: Fri 09 Nov 2012, 16:15    Post subject:  

Oh so sorry, I am a kind of Lupu freak that only use that one
so it never came to my mind you used something else. Sorry!

Use the search in my signature if there is an iron for Slacko?

_________________
I use Google Search on Puppy Forum
not an ideal solution though
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3810
Location: World_Hub

PostPosted: Fri 09 Nov 2012, 17:04    Post subject:  

Hey Nemo- launch it from a shell'n tell us whether any messages show up in the cmd window..

Would you be willing to clean house for a fresh install.. not that a later build'll fix anything?
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [10 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0563s ][ Queries: 11 (0.0036s) ][ GZIP on ]