Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 25 Oct 2014, 15:09
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Openshot 1.4.3 precise
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 3 of 3 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3
Author Message
Pelo


Joined: 10 Sep 2011
Posts: 3230
Location: Mer méditerrannée (1 kms°)

PostPosted: Tue 10 Dec 2013, 05:21    Post_subject: Openshot first test : well !  

There are a lot of tutorials on the web. Look at them first. But Openshot is easy to work with.
OpenShot is nice (joli)
You define first the video format you want to use and where you are going to publish (You Tube). OpenShot choose the adequat parameters (with some choice from yr own, nevertheless).
I suppose you need RAM large enough to allow it to manage all the MBs.
The result in not so heavy, 14MB for 4 minutes, it's correct, the same as Avidemux.
It was my first trial.
It's OK. I transfer the video to YOU TUBE, and i will add the address later. My comment is in french, frenchies are so poor on the web in tutorials ( a lot of spanish, well !). Click on the blue :
Demo Openshot made with ? Openshot !
Back to top
View user's profile Send_private_message YIM 
Pelo


Joined: 10 Sep 2011
Posts: 3230
Location: Mer méditerrannée (1 kms°)

PostPosted: Sun 19 Jan 2014, 14:56    Post_subject: ladspa plugins ????
Sub_title: Retroprecise 5.4.3
 

ladspa plugins ???? what is that ?
My above post was using distro ToOpPy (Frenchy Precise where openshot runs)


ladspa pet here.
Openshot flashes, not more. There is stille something missing. But we are getting it ! Twisted Evil
Failed to import 'from openshot import main'
Error Message: cannot import name main
openshot
File "/usr/bin/openshot", line 33
print "Added %s to system path" % bin_path
Boring ! There is a movie on the TV. I Give up !
Not far but :
Process no longer exists: 28098. Creating new pid lock file.


Openshot forum :

Re: Openshot 1.4.1 crash at start up

Postby Cenwen » Sat Feb 04, 2012 3:25 pm
Hi,

First thing to do, update your version of MLT. This one (the 0.7.4) is full of bugs/regression on Oneiric (but not for the others Shocked ).
See here how to release this operation : https://answers.launchpad.net/openshot/+faq/1861
By the way, you should take a look if you have all dependencies=>http://openshotusers.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=1060
Back to top
View user's profile Send_private_message YIM 
Display_posts:   Sort by:   
Page 3 of 3 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0483s ][ Queries: 12 (0.0112s) ][ GZIP on ]