Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 17 Dec 2017, 21:49
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Slacko 5.3.3 PAE full install - can't get to command prompt
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
beau_tox

Joined: 01 Aug 2012
Posts: 39
Location: Sacramento CA

PostPosted: Sun 19 Aug 2012, 02:14    Post subject:  Slacko 5.3.3 PAE full install - can't get to command prompt
Subject description: Can't get to command prompt from Shutdown Menu [SOLVED]
 

Zotac mini-pc AD02 -
amd cpu e350 gpu radeon 6310 - 8GB memory - 60GB SSD

slacko 5.3.3 PAE full install to sd05 (ext2) from usb flash drive.

Xorg (radeon driver) works.
No problems watching videos with seamonkey ( flash plugin) over the internet.
Writing this problem report on Slacko now.
free shows 8 GB memory.

but when I try to go to command prompt ( Shutdown > Exit to Prompt)
all I get is a black screen.

same thing happens if I try cntrl-alt-backspace
I get blank screen.

I tried installing slacko 5.3.3 non-pae , same thing happens.

I can get to the command prompt by doing a hard shutdown and rebooting. After a whole lot of disk checking,
Slacko comes up in command prompt mode saying that X has crashed and gives me a chance to run xorgwizard.

There must be a better way.

Last edited by beau_tox on Mon 20 Aug 2012, 04:55; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
beau_tox

Joined: 01 Aug 2012
Posts: 39
Location: Sacramento CA

PostPosted: Mon 20 Aug 2012, 04:52    Post subject: Slacko 533 PAE - can't get to command prompt [SOLVED]
Subject description: System crash trying to get to command prompt
 

I changed driver in xorg.conf from radeon to vesa.

Exit to Prompt now works.

xorgwizard choose radeon driver for me.

I installed pet with more radeon drivers to try.

I am getting a message to use ATI Catalyst Drivers.
Back to top
View user's profile Send private message 
beau_tox

Joined: 01 Aug 2012
Posts: 39
Location: Sacramento CA

PostPosted: Mon 20 Aug 2012, 10:42    Post subject: Slacko 533 full install on Zotac AD02 mini PC
Subject description: amd fglrx xorg driver works
 

installed amd_fglrx-12.4.3.1.10-slacko-paeA.pet

#report-video

fglrx
Slacko Puppy, version 5.3.3 on Mon 20 Aug 2012

Chip description:
1.0 VGA compatible controller
ATI Technologies Inc Device 9802
oem: AMD ATOMBIOS
product: WRESTLER 01.00

X Server: Xorg
Driver used: fglrx

X.Org version: 1.9.5
dimensions: 1024x768 pixels (507x285 millimeters)
depth of root window: 24 planes

...the above also recorded in /tmp/root/ as report-video,
and archived with xorg.conf and Xorg.0.log as report-video-full.gz

#glxgears

12490 frames in 5.0 seconds = 2497.754 FPS
12401 frames in 5.0 seconds = 2480.144 FPS
12466 frames in 5.0 seconds = 2493.095 FPS

___

Everything works including Exit_to_Prompt
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0494s ][ Queries: 11 (0.0087s) ][ GZIP on ]