Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 20 Oct 2014, 22:38
All times are UTC - 4
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Announcements
Legacy OS 4 Mini Released
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 10 of 10 [142 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 8, 9, 10
Author Message
cthisbear

Joined: 29 Jan 2006
Posts: 3429
Location: Sydney Australia

PostPosted: Sun 29 Dec 2013, 19:49    Post subject:  

Pelo >> importantly >> had wireless working as well JB.

Cheers.....Chris.
Back to top
View user's profile Send private message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5854
Location: Kentucky

PostPosted: Wed 08 Jan 2014, 02:41    Post subject:  

Still using occasionally and working fine on this old P3........
Still working fine....jpg
 Description   
 Filesize   71.61 KB
 Viewed   561 Time(s)

Still working fine....jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
starhawk

Joined: 22 Nov 2010
Posts: 2939
Location: Everybody knows this is nowhere...

PostPosted: Tue 04 Feb 2014, 18:25    Post subject:  

Tried to boot Legacy OS 4 Mini on some odd hardware to see what would happen. Sort of a project...

Main thread here: http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=91711

Here's the result: it freezes at the "loading kernel modules" point. No green "done", no further boot process.

Any ideas or suggestions?

_________________
Loving X-Slacko 2.1!
Custom Build: HP MOCA-AR + Core2Duo T7200 + 4gb RAM + 256gb SSD
...just needs a pretty case Wink
Back to top
View user's profile Send private message 
Pelo


Joined: 10 Sep 2011
Posts: 3220
Location: Mer méditerrannée (1 kms°)

PostPosted: Wed 26 Feb 2014, 01:56    Post subject: I got it ! legacyos speaks
Subject description: How many years trying it ?
 

I got it ! legacyos speaks. Firstly the problem was to connect wireless. I changed the kernel to 3.0.25.
To-day i succeed in adjusting sound level.
Only sound capture is missing (xvidcap).

_________________
Puppy, il ne lui manque que la parole !
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger 
Colonel Panic


Joined: 16 Sep 2006
Posts: 1518

PostPosted: Wed 26 Feb 2014, 19:19    Post subject:  

I did a full install of it to my hard drive and it was fine for a few days, but today X Windows wouldn't start and xorgwizard failed to remedy the problem. Sadly it's a problem I've had with several Puppies, not just this one, and this has happened with Legacy 4 before.
_________________
Stone Pentium IV (2.4 GHz), 2 GB of RAM, 160 GB hard drive running PuppEX 14.1, New Year's Pup 02, Puppy 4.31 Workhorse, Puppy X-Precise 2.4, Puppy Carolina 1.2, Puppy Legacy OS2 LTS, Puppy Diamond 528_512 (full) and Puppy Upup Raring 3.9.9.2.

Last edited by Colonel Panic on Sun 16 Mar 2014, 07:10; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
Pelo


Joined: 10 Sep 2011
Posts: 3220
Location: Mer méditerrannée (1 kms°)

PostPosted: Wed 12 Mar 2014, 22:27    Post subject: Garbled coulours with Xvidcap ?  

The sneeky adverstising on you tube shows legacyOS having garbled colours with xvidcap. I think that the included version in Legacy OS would be the reason. See the solution here below.
dbus added

_________________
Puppy, il ne lui manque que la parole !
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger 
john biles


Joined: 17 Sep 2006
Posts: 1408
Location: Australia

PostPosted: Mon 17 Mar 2014, 07:35    Post subject:  

Hello Pelo,
Anything to improve Legacy OS I'm all for. I tried reading your French posts but as I don't know how to speak French couldn't. Can you explain what you've done with xvidcap.

_________________
Legacy OS 2.1 LTS Released! Install me on a new! EXT2 Partition with 500Mb of swap and I'll be happy. Razz
Legacy OS 4 Released! Install to newer legacy hardware / early EeePC's Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 10 of 10 [142 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 8, 9, 10
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Announcements
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0579s ][ Queries: 12 (0.0054s) ][ GZIP on ]