Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 18 Sep 2014, 23:55
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
bug in pcrypt
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Author Message
telltom

Joined: 23 May 2010
Posts: 95

PostPosted: Sat 19 Nov 2011, 16:06    Post subject:  bug in pcrypt
Subject description: can't enter password in pcrypt
 

i didn't see anyone mention it and i've tried pcrypt on several computers and still the same result. i can't enter a password.
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7802
Location: qld

PostPosted: Sat 19 Nov 2011, 17:54    Post subject:  

ah ok. I know what causes this. (I think) I'm onto it.

EDIT.. here's a patch
bcrypt_patch-1.pet
Description 
pet

 Download 
Filename  bcrypt_patch-1.pet 
Filesize  2.59 KB 
Downloaded  110 Time(s) 

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
telltom

Joined: 23 May 2010
Posts: 95

PostPosted: Sun 20 Nov 2011, 18:06    Post subject:  

now pcrypt excepts my password, but it doesn't work
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7802
Location: qld

PostPosted: Sun 20 Nov 2011, 18:18    Post subject:  

That's odd.. working ok here Confused

I can undo it ok too.
bcrypt.png
 Description   
 Filesize   9.38 KB
 Viewed   304 Time(s)

bcrypt.png


_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
telltom

Joined: 23 May 2010
Posts: 95

PostPosted: Sun 20 Nov 2011, 18:45    Post subject:  

got it thanks, worked like a charm after i rebooted.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0453s ][ Queries: 12 (0.0053s) ][ GZIP on ]