Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 27 Nov 2014, 05:38
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Racy Puppy 5.2.2 Final, 18 Nov. 2011
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 27 of 33 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 Next
Author Message
duke93535


Joined: 05 May 2005
Posts: 194
Location: California , High Desert

PostPosted: Tue 20 Dec 2011, 13:23    Post_subject:  

otropogo:

Quote:
Am unable to access the alternative format for the Pmount window via the preferences tab, so no unified window or MUT is available.


In playing around, here is how I got Pmount’s preferences to work.

1. Rename in /usr/sbin/gtkdailog3 to gtkdialog3.hide.

2. Symlink gtkdialog4, naming it gtkdialog3 in /usr/sbin.

3. Install mut2-1.3.1238.pet from here: ftp://distro.ibiblio.org/puppylinux/pet_packages-4/

Works for me.

duke
Back to top
View user's profile Send_private_message 
otropogo


Joined: 24 Oct 2009
Posts: 702
Location: Southern Rocky Mt. Trench

PostPosted: Wed 21 Dec 2011, 01:51    Post_subject:  

duke93535 wrote:
otropogo:

Quote:
Am unable to access the alternative format for the Pmount window via the preferences tab, so no unified window or MUT is available.


In playing around, here is how I got Pmount’s preferences to work.

1. Rename in /usr/sbin/gtkdailog3 to gtkdialog3.hide.

2. Symlink gtkdialog4, naming it gtkdialog3 in /usr/sbin.

3. Install mut2-1.3.1238.pet from here: ftp://distro.ibiblio.org/puppylinux/pet_packages-4/

Works for me.
duke


Thanks for your suggestion. Am a bit antsy about symlink, or indeed, any manual changes in system configuration, but will try playing with it later (using a test 2fs file.).

If anyone caught my original post, I'm afraid I'm getting swamped with Puppy versions, and got Racy 5.2.2 confused with Luci 529.

USB3 does seem to work in Racy 5.2.2 without the bothersome intermittent ntfs errors of lupu. It does however, intermittently refuse to load xwindows without pfix=acpi on my desktop machine. Today it loaded fine the first time, then failed on the second.

I also miss fprot/xfprot, and have never been able to install clam-av so it actually works.

Just now I went a few more rounds with both.I've got xfprot installed on the desktop system. When I open it, it goes online to get the sigs file, but then reports it can't expand it. So I downloaded the file manually in /usr/local/f-prot. So now, instead of wanting to go online, x-fprot responds with "binary not found". However, no installation for the binary fprot is listed in any of the repositories available to packet manager.

So then I tried to install clamav, which I've read Barry prefers to the "broken" f-prot. There's only one package in the repos clamav-0.91.2.pet, in the Puppy 3 repository. I installed it "successfully", but no tab or icon for it appears anywhere, and I have no idea how to access it to run it or update its sigs file.

I noticed earlier today, playing with Fedora16 LiveCD that they've been unable to get a working update app for clamav continuously since 2005! So what's more broken, clamav, which doesn't work at all, or x-fprot/frpot, which runs and updates ok in Puppy 4.x and lupu?

Lupu is ok except for its very scary handling of ntfs filesystems.
Aside from the intermittent ntfs-g3 error that causes it to mount usb drives in read only mode, I've recently had an instance where all of the subfolders in a folder disappeared when I moved another folder into it.

There was no error message or clue of any kind as to what had happened. Both the moved file and the entire contents of the target file, with 30 subdirectories and almost a gigabyte of datafiles bytes became instantly inaccessible.

When I rebooted, they were all there again. No disk utility could find anything wrong with the partition. But it's ntfs.

_________________
otropogo@gmail.com facebook.com/otropogo
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
sszindian


Joined: 24 Apr 2010
Posts: 613
Location: Pennsylvania U.S.

PostPosted: Fri 23 Dec 2011, 15:55    Post_subject: Wifi Problem!  

Trying to setup wifi with Racy. It seems we are almost there except for this...

(Using Linksys AE1000 High Performance Wireless-N USB Adapter and BELKIN N300 Wireless Router)

Any suggestions appreciated!



>>>---Indian------>
wifi-5.png
 Description   
 Filesize   98.89 KB
 Viewed   1712 Time(s)

wifi-5.png


_________________
Cloud Computing For Every Puppy (a .pet)
http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=69192
Back to top
View user's profile Send_private_message 
sszindian


Joined: 24 Apr 2010
Posts: 613
Location: Pennsylvania U.S.

PostPosted: Sat 24 Dec 2011, 10:44    Post_subject: wifi problem  

Searching my files in Racy, I found that the rt2800usb file is in fact there, compiled for 3.0.7 but, wifi still gives the error message (in above post) and doesn't work?

>>>---Indian------>
wifi-6.png
Description 
png

 Download 
Filename  wifi-6.png 
Filesize  61.03 KB 
Downloaded  234 Time(s) 

_________________
Cloud Computing For Every Puppy (a .pet)
http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=69192
Back to top
View user's profile Send_private_message 
sszindian


Joined: 24 Apr 2010
Posts: 613
Location: Pennsylvania U.S.

PostPosted: Sun 25 Dec 2011, 20:19    Post_subject: Wifi problem  

Hmm... My BELKIN router came equipted with a 'PASSWORD' protect... I'm wondering if that might have something to do with not being able to setup my wifi? I checked the setup as best I know how and didn't see anywhere to enter a password for Racy wireless!! Where is that setup function hiding? I previously setup wifi on my Nextbook Tablet without a hitch.

Maybe I need to take this problem to a different thread???

>>>---Indian------>

_________________
Cloud Computing For Every Puppy (a .pet)
http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=69192
Back to top
View user's profile Send_private_message 
aarf

Joined: 30 Aug 2007
Posts: 3620
Location: around the bend

PostPosted: Sun 25 Dec 2011, 21:03    Post_subject:  

Lupufied racy
Gplanarity game installed with from the ppm installs ok. no missing dependancys. No error or any output or messages when run from terminal but only get a grey window that does nothing.

_________________

ASUS EeePC Flare series 1025C 4x Intel Atom N2800 @ 1.86GHz RAM 2063MB 800x600p ATA 320G
_-¤-_

<º))))><.¸¸.•´¯`•.#.•´¯`•.¸¸. ><((((º>
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Karl Godt


Joined: 20 Jun 2010
Posts: 3972
Location: Kiel,Germany

PostPosted: Wed 28 Dec 2011, 16:45    Post_subject:  /usr/local/Partview/pdff.pl
Sub_title: unmounts partitions mounted before
 

I am not educated in the perl language so am not able to debug the script for the moment .

[edit]
[original:]
/bin/sort binary is not working as expected , have replaced sort in the script with busybox sort and that seems to function better .
Code:
open(FH,"mount | grep '/dev/' | grep '/mnt/' | busybox sort -g |")  or die "cannot run command mount\n";

[/original]
It is not a /bin/sort issue with partview , see post further down !
[/edit]

#

There is also a problem with /bin/umount script that does not grep -w /dev/sda1 if rootpartition is /dev/sda10-15 for the desktop shows the sda1 as mounted even if it is truly unmounted because ^ df |grep sda1 |grep -v sda10 ^ would not run the icon_unmounted_func but the icon_mounted_func and leave a rooticon for sda1 on the desktop if Puppy installed full to sda10 .

I reported that in the slacko thread :
AND umount does not create the right icon for sda1
[The racy freememapplet works ok regarding df output]
manypartitions.png
 Description   to reproduce : many full installations on large drives ie partition sizes of 15GB ; run partview by clicking the freememapplet in the tray
[the jwm menu thingy is not part of this post :) ]
 Filesize   93.26 KB
 Viewed   1636 Time(s)

manypartitions.png


Edited_time_total
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Karl Godt


Joined: 20 Jun 2010
Posts: 3972
Location: Kiel,Germany

PostPosted: Wed 28 Dec 2011, 17:23    Post_subject:  wcpufreq looks in non existant directory
Sub_title: cd /lib/modules/$kernelVersion/kernel/arch/*/kernel/cpu/cpufreq
 

I have temporarily adjusted the code like this :
Code:
 if [ -d /lib/modules/$kernelVersion/kernel/arch/*/kernel/cpu/cpufreq ];then
 cd /lib/modules/$kernelVersion/kernel/arch/*/kernel/cpu/cpufreq
 elif [ -d /lib/modules/$kernelVersion/kernel/drivers/cpufreq ];then
 cd /lib/modules/$kernelVersion/kernel/drivers/cpufreq
 else
 WARN='No appropriate directory with cpu freq drivers detected'
 fi
 if [ ! "$WARN" ];then
 #lots of code here
 fi

The directory

/lib/modules/$kernelVersion/kernel/arch/*/kernel/cpu/cpufreq

exists for kernel 2.6.39.4

BUT

NOT for kernel 3.0.7

cd ./non/existent leaves the prog in $HOME and ls -1 would show files and directories but no kernelmodules as expected .
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Karl Godt


Joined: 20 Jun 2010
Posts: 3972
Location: Kiel,Germany

PostPosted: Wed 28 Dec 2011, 17:53    Post_subject: Corner tags revisted
Sub_title: /root/.jwm/jwmrc-theme
 

BarryK wrote:
Karl Godt wrote:
What i think i could add from /tmp/xerrs.log :

JWM: warning: /root/.jwm/jwmrc-theme[10]: invalid tag in Active: Corner
JWM: warning: /root/.jwm/jwmrc-theme[16]: invalid tag in Inactive: Corner

Hadn't they been commented like
Code:

--- /initrd/pup_ro2/root/.jwm/jwmrc-theme   2011-11-10 16:58:57.000000000 +0800
+++ /root/.jwm/jwmrc-theme   2011-11-11 02:41:14.836533429 +0800
@@ -7,13 +7,13 @@
     <Active>
Seems they had come again into racy final .
        <Text>white</Text>
        <Title>#393F96:#30528D</Title>
-       <Corner>#4A5966</Corner>
+       <!-- <Corner>#4A5966</Corner> -->
        <Outline>black</Outline>
     </Active>
     <Inactive>
        <Text>white</Text>
        <Title>#84CFF1:#393F96</Title>
-       <Corner>#DCDAD5</Corner>
+       <!-- <Corner>#DCDAD5</Corner> -->
        <Outline>gray30</Outline>
     </Inactive>
 </WindowStyle>


Thanks, fixed. I removed <corner> tags totally.


Seems they had crept back in into the final ! Mr. Green
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Karl Godt


Joined: 20 Jun 2010
Posts: 3972
Location: Kiel,Germany

PostPosted: Wed 28 Dec 2011, 18:04    Post_subject: rc.shutdown
Sub_title: would not unmount /dev/sda1|/mnt/sda1 folder i think
 

And Please check rc.shutdown for

Quote:
NOTE : THE IMPORTANT PART is

- umount -r $ONESTRAY
+ umount -r $ONESTRAYMNT

[edit]
there is still
xFUSER="`fuser -m $ONESTRAY 2>/dev/null`"
should also become
xFUSER="`fuser -m $ONESTRAYMNT 2>/dev/null`"

which I have posted in this thread :
Shutdown hang when CIFS shares are mounted and potential fix
[edit : have to mention , that i have to understand the killzombies function correctly ]

Edited_time_total
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Karl Godt


Joined: 20 Jun 2010
Posts: 3972
Location: Kiel,Germany

PostPosted: Wed 28 Dec 2011, 21:19    Post_subject:  pdff.diff  

With partview it turned out to be a technical logical problem assigning the already mounted flag to the right partitions , so no sort problem .

diff with [[:blank:]] reductions :
Code:
--- /usr/local/Partview/pdff.pl.orig   2010-05-10 19:49:28.000000000 +0100
+++ /usr/local/Partview/pdff.pl   2011-12-29 01:49:05.676488379 +0100
@@ -1,8 +1,8 @@
-#!/usr/bin/perl  -w 
+#!/usr/bin/perl  -w
 # pdff.pl Partition Viewer. 2009-10-22 Ecube
 # 2010-04-08 Single window
 # 2010-04-11 Wait message
-# 2010-05-07 Converted to Glade format
+# 2010-05-07 Converted to Glade format
 #   gtkdialog3 --glade-xml=/tmp/partview.glade  --program=dialog1
 # 2010-05-10 signal handler="exit:Quit" corrected
 #
@@ -17,28 +17,27 @@ if($view_all){
   $title="All Drives";  $winpos=0;
   open(FH,"probepart|") or die "cannot run command probepart\n";
 
-  $i=0; 
+  $i=0;
   while(<FH>){ if(/\/dev\/(sd\w+)\|(\w+)\|/){
     if($2 eq "swap" || $2 eq "none"){next};
     $all[$i]="$1"; $typ[$i++]="$2"; }
   }
   close FH;
-
+
   open(FH,"mount | grep /dev/ | grep /mnt/ | sort |")  or die "cannot run command mount\n";
 
-  $i=0; 
+  $i=0;
   while(<FH>){ if(/\/dev\/(sd\w+)/){ $mnt[$i++]="$1";} }
   close FH;
-
-  $j=0;
+  for($i=0;$i<@all;$i++){ $kmt[$i]=1 }
+  for($j=0;$j<@mnt;$j++){
+  for($i=0;$i<@all;$i++){
+    if($all[$i] eq $mnt[$j]){ $kmt[$i]=0 }
+   }
+   }
   for($i=0;$i<@all;$i++){
-    $kmt[$i]=1;
-    if(($j < @mnt) && ($all[$i] eq $mnt[$j])){ $kmt[$i]=0; $j++ }
-  }
-
-  for($i=0;$i<@all;$i++){
     if($kmt[$i]){
-      $all[$i]=~/\/dev\/(\w+)/;
+      $all[$i]=~/\/dev\/(\w+)/;
       unless( -e "/mnt/$all[$i]"){ system "mkdir /mnt/$all[$i]\n"}
       system "mount -t $typ[$i]  /dev/$all[$i]  /mnt/$all[$i]\n";
     }
@@ -48,7 +47,7 @@ if($view_all){
 open(FH,"df | sort -r |") or die "cannot run command df -h\n";
 
 if($view_all){
-  for($i=0;$i<@all;$i++){
+  for($i=0;$i<@all;$i++){
     if($kmt[$i]){ system "umount /dev/$all[$i]\n"; }
   }
 }



NOTE : THE IMPORTANT PART IS :
- $j=0;
+ for($i=0;$i<@all;$i++){ $kmt[$i]=1 }
+ for($j=0;$j<@mnt;$j++){
+ for($i=0;$i<@all;$i++){
+ if($all[$i] eq $mnt[$j]){ $kmt[$i]=0 }
+ }
+ }

- $kmt[$i]=1;
- if(($j < @mnt) && ($all[$i] eq $mnt[$j])){ $kmt[$i]=0; $j++ }
- }


The original code checks if all@i=mnt@i but the mounts might be not in the all@all order .

My hacked code looks for the mnt@all as many times partitions are mounted .

I have no solution for the rootpartition though . But it does not seem to hurt to mount and unmount it another time @/mnt/$rootpartition .
Maybe some rdev code to filter would do it .

[edit]
Want to mention , that
pdff.pl does not support /dev/hd names for IDE kernels !
[edit]

To debug it i found out to alter
/usr/sbin/partview
like Twisted Evil

Quote:
#!/bin/sh
#2010-05-08 ecube

#`/usr/local/Partview/pdff.pl `
#/usr/local/Partview/pdff.pl
#J=`gtkdialog3 --glade-xml=/tmp/partview.glade --program=dialog1`
#if [ "${J:0:3}" = "all" ]; then
yaf-splash -close never -bg orange -placement center -text "Please wait, processing..." &
XPID=$!
#`/usr/local/Partview/pdff.pl -all $XPID > /dev/null`
/usr/local/Partview/pdff.pl -all $XPID
#`gtkdialog3 --glade-xml=/tmp/partview.glade --program=dialog1`
gtkdialog3 --glade-xml=/tmp/partview.glade --program=dialog1
#fi

Mr. Green
and add several
Code:
print("kmt$i=$kmt[$i] $all[$i]\n");

into /usr/local/Partview/pdff.pl

Edited_time_total
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Karl Godt


Joined: 20 Jun 2010
Posts: 3972
Location: Kiel,Germany

PostPosted: Thu 29 Dec 2011, 07:45    Post_subject: /etc/init.d/10alsa
Sub_title: not removing the soundmodules properly with stop parameter
 

Code:
--- /mnt/+JUMP-9+puppy_racy_5.2.2.sfs/etc/init.d/10alsa   2011-08-23 02:09:00.000000000 +0100
+++ /etc/init.d/10alsa   2011-12-29 12:18:57.046659830 +0100
@@ -20,7 +20,7 @@ case "$1" in
    for I in $(seq 4); do #110111 shinobar: for reliable sound detection on HP Compac nc4010.
     sleep 0.5 #110113 reduce 1 to 0.5. 110216 move up.
     [ -c /dev/mixer ] && break #note, /dev/mixer is deleted in /etc/rc.d/rc.sysinit.
-   done
+   done
    if [ ! -f /etc/asound.state ];then
     #try and set all levels workable...
     #set_mixers #in functions4puppy4
@@ -59,7 +59,7 @@ set "SB Live Analog/Digital Output Jack"
 set "Audigy Analog/Digital Output Jack" off
 set Speaker 75 % unmute
 EOF
-   
+
    else
     alsactl -f /etc/asound.state restore #from /etc/asound.state.
    fi
@@ -76,10 +76,14 @@ EOF
   # mute master to avoid clicks at unload
   amixer set Master mute >/dev/null 2>&1
   # remove all sound modules
-  lsmod | grep "^snd" | grep -Ev "(snd-page-alloc|snd_page_alloc)" |
+  c=0
+  while [ "`lsmod | grep 'snd_'`" ];do
+  lsmod | grep "^snd" | grep '0 $' | grep -Ev "(snd-page-alloc|snd_page_alloc)" |
   while read line
   do
-     rmmod `echo $line | cut -d ' ' -f 1`
+     modprobe -rv `echo $line | cut -d ' ' -f 1`
+  done
+  c=$((c+1));[ "$c" = '6' ] && break #precaution if neverending loop
   done
   # remove the 2.2 soundcore module (if possible)
   rmmod soundcore 2> /dev/null

NOTE : THE IMPORTANT PART IS :
- lsmod | grep "^snd" | grep -Ev "(snd-page-alloc|snd_page_alloc)" |
+ c=0
+ while [ "`lsmod | grep 'snd_'`" ];do
+ lsmod | grep "^snd" | grep '0 $' | grep -Ev "(snd-page-alloc|snd_page_alloc)" |

while read line
do
- rmmod `echo $line | cut -d ' ' -f 1`
+ modprobe -rv `echo $line | cut -d ' ' -f 1`
+ done
+ c=$((c+1));[ "$c" = '6' ] && break #precaution if neverending loop


The code adjustment runs as long as sound modules are loaded with a precaution break .
modprobe -r is working more effectively because it removes also module dependencies for other modules at once .
I added the -v option for running it in the shell .
It filters out not used modules by grep '0 $' .
Modules in use can not be rmmod as far as i know .
A module not in use by another module can be removed from the running kernel and modprobe -r also removes the module dependencies that now become not in use anymore ,

Lupu has got /usr/[s]bin/alsa script which uses modprobe -r also if called for example by alsawizard .

Until now i had never problems with sound with Puppy .
BUT now it occurs that both 2.6.39.4 and 3.0.7 kernels dont reboot the newest 2007 board by DELL
The system stays in halted mode without even poweroff then .
They both rebooted or poweroff for boards from 2001 and 2003 .
Slacko kernel 2.6.37.6 is the last that actually reboots this board.
I will be working on this .
[edit]
The dells have several entries in

/linux-3.1.6/arch/x86/kernel/reboot.c

like
/* Handle problems with rebooting on Dell Optiplex 745's SFF*/
.callback = set_bios_reboot,
.ident = "Dell OptiPlex 745",
.matches = {
DMI_MATCH(DMI_SYS_VENDOR, "Dell Inc."),
DMI_MATCH(DMI_PRODUCT_NAME, "OptiPlex 745"),
},
},
{ /* Handle problems with rebooting on Dell Optiplex 745's DFF*/
.callback = set_bios_reboot,
.ident = "Dell OptiPlex 745",
.matches = {
DMI_MATCH(DMI_SYS_VENDOR, "Dell Inc."),
DMI_MATCH(DMI_PRODUCT_NAME, "OptiPlex 745"),
DMI_MATCH(DMI_BOARD_NAME, "0MM599"),
},
},
{ /* Handle problems with rebooting on Dell Optiplex 745 with 0KW626 */
.callback = set_bios_reboot,
.ident = "Dell OptiPlex 745",
.matches = {
DMI_MATCH(DMI_SYS_VENDOR, "Dell Inc."),
DMI_MATCH(DMI_PRODUCT_NAME, "OptiPlex 745"),
DMI_MATCH(DMI_BOARD_NAME, "0KW626"),

AND the " reboot=f,w " kernel parameter worked for me to reboot the system .

/* reboot=b[ios] | s[mp] | t[riple] | k[bd] | e[fi] [, [w]arm | [c]old] | p[ci]
warm Don't set the cold reboot flag
cold Set the cold reboot flag
bios Reboot by jumping through the BIOS (only for X86_32)
smp Reboot by executing reset on BSP or other CPU (only for X86_32)
triple Force a triple fault (init)
kbd Use the keyboard controller. cold reset (default)
acpi Use the RESET_REG in the FADT
efi Use efi reset_system runtime service
pci Use the so-called "PCI reset register", CF9
force Avoid anything that could hang.
*/

[/edit]

Cheers !
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
ferro10n

Joined: 15 Jun 2011
Posts: 106

PostPosted: Fri 30 Dec 2011, 20:11    Post_subject:  

Gnome-mplayer for Wary5 either doesn't work or simply crashes on Racy 5.2.2. I tried VLC for Wary5 and SFS, too. The reason I want to get a new video player is that Mplayer doesn't support full screen in Racy. Any suggestions?
_________________
A beginner Puppy Linux user
Intel(R) Celeron(R) CPU 2.13GHz 512MB
LiveCD user
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
BarryK
Puppy Master


Joined: 09 May 2005
Posts: 7083
Location: Perth, Western Australia

PostPosted: Tue 03 Jan 2012, 05:50    Post_subject:  

Lots of fixes! I have been reading this thread, and fixing things. As I have been mostly off-line, I haven't posted to this thread whenever I have fixed any particular problem.

However, fixes are to be found at my blog:

http://bkhome.org/blog/?viewDetailed=02633
http://bkhome.org/blog/?viewDetailed=02632
http://bkhome.org/blog/?viewDetailed=02631
http://bkhome.org/blog/?viewDetailed=02629
http://bkhome.org/blog/?viewDetailed=02628
http://bkhome.org/blog/?viewDetailed=02627

_________________
http://bkhome.org/news/
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
sszindian


Joined: 24 Apr 2010
Posts: 613
Location: Pennsylvania U.S.

PostPosted: Sat 07 Jan 2012, 12:05    Post_subject: gmail phone  

Didn't Take! See NEXT Post.
_________________
Cloud Computing For Every Puppy (a .pet)
http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=69192

Edited_times_total
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 27 of 33 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 Next
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1422s ][ Queries: 12 (0.0138s) ][ GZIP on ]