Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 28 Jul 2014, 10:31
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
SeaMonkey 2.0.1.4 update giving display problems
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Author Message
8-bit


Joined: 03 Apr 2007
Posts: 3357
Location: Oregon

PostPosted: Mon 18 Jul 2011, 09:56    Post subject:  SeaMonkey 2.0.1.4 update giving display problems
Subject description: jerky display
 

Since the last SeaMonkey update, when I go to msn.com, and allow the page in NoScript, the images in the section that moves from one to the next now seem to be jerky when changing between them.
The transition used to be a whole lot smoother.
I already have the proprietary driver for my nvidia video card installed so I cannot blame that.
So, is anyone else noticing this and anyone have suggestions as to what might be causing it?
Or, just had a thought, could it be just another case of a microsoft site being changed to favor IE over other browsers?

Also, while I am at it, I have seen a few posts of users reporting text overlapping other text on some sites.
I had this happen also.
My short term remedy was to tell NoScript to allow the page.
That would allow the text to format correctly on the site.
Back to top
View user's profile Send private message 
Béèm


Joined: 21 Nov 2006
Posts: 11782
Location: Brussels IBM Thinkpad R40, 256MB, 20GB, WiFi ipw2100. Frugal Lin'N'Win

PostPosted: Mon 18 Jul 2011, 14:37    Post subject:  

Stay a way from µthings Wink

I don't quite understand what you mean about the section that moves pictures to another. A screenshot would have been welcome.

But I see a lot of bling when I go to sections of the site and my CPU goes often to 100%.

I use 2.0.14 also.
My graphics is a radeon one.

_________________
Time savers:
Find packages in a snap and install using Puppy Package Manager (Menu).
Consult Wikka
Use peppyy's puppysearch
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0364s ][ Queries: 11 (0.0028s) ][ GZIP on ]