Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 17 Sep 2014, 17:43
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Slacko 312.37 110807
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 29 of 30 [437 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 27, 28, 29, 30 Next
Author Message
DaveS


Joined: 09 Oct 2008
Posts: 3726
Location: UK

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 00:47    Post subject:  

I have not tested Chrome on Slacko having given up on the whole nasty mess (Chrome that is) a couple of weeks back but in Spup1 I used to have to add these libs. The small image is of libs that Mozilla adds, so should be looked for within the /usr/lib/seamonkey directories.
chromelibs2.png
 Description   
 Filesize   3.88 KB
 Viewed   1246 Time(s)

chromelibs2.png

chromelibs.png
 Description   
 Filesize   16.96 KB
 Viewed   1266 Time(s)

chromelibs.png


_________________
Spup Frugal HD and USB
Root forever!
Back to top
View user's profile Send private message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5753
Location: Kentucky

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 00:51    Post subject:  

I was bored so........removed JWM and added LXDE and PCmanfm.Got rid of that Thunar menu entry too. Laughing
Think that means I'm bored. Smile
lxde-pcmanfm.png
 Description   
 Filesize   76.93 KB
 Viewed   1393 Time(s)

lxde-pcmanfm.png

Back to top
View user's profile Send private message 
wuwei


Joined: 15 Sep 2007
Posts: 774
Location: de

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 01:55    Post subject: pppoe problem in slacko  

On page 26 of this thread rcrsn51 wrote:

Quote:
This odd behaviour once showed up in an early Quirky or Wary. BK fixed it, but I don't know how.


Well, Barry's comment on his blog is this:

Quote:
wuwei,
I just looked at that thread, I don't recall ever solving it -- perhaps I did, I just don't remember.


Alright? So I guess all hopes rest on you then, 01micko! Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7801
Location: qld

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 02:12    Post subject:  

wuwei

The version I am putting up tonight is a full rebuild from the ground up with the new woof infrastructure. I'm hoping by some magic the bug disappears [ Rolling Eyes ]. Not exactly scientific, I have no clue. I searched all the pppoe scripts, nothing near a mention of "pdf".
I was mistaken in my earlier response, I only recompiled epdfview. The quirky version didn't run. I will redownload pppoe.. maybe something corrupt crept in.

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
wuwei


Joined: 15 Sep 2007
Posts: 774
Location: de

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 02:17    Post subject:  

Thanks 01micko,

looking forward to it and.........keeping the faith Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message 
Brown Mouse


Joined: 09 Jun 2009
Posts: 448
Location: Tenerife Canary Islands

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 03:55    Post subject: Re: Chromium 15  

sszindian wrote:



I did a Chromium-15 download in Wary-5.1.3 and... IT DID NOT WORK there either so I did a command line on Chromium and it said it was trying to locate file libgcrypt.so.11

Would you both be kind enough to see if you each have that particular lib file installed or any libgcrypt.x files?

Appreciate it!

>>>---Indian------>


Yes,I have the following files installed :- libgcrypt.so,libgcrypt.so.11and libgcrypt.so.1.1.6.0
Back to top
View user's profile Send private message 
einar

Joined: 12 Nov 2010
Posts: 161

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 03:58    Post subject:  

James C wrote:
I was bored so........removed JWM and added LXDE and PCmanfm.Got rid of that Thunar menu entry too. Laughing
Think that means I'm bored. Smile


remaster and post iso ? :=) just wishing , are LXDE and PCmanfm available as pets / SFS ?

BR

Einar
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7801
Location: qld

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 06:16    Post subject:  

Hi All

Uploading Slacko Beta 1 as I type, will be about half an hour or so.

It's a little bit exciting .. Laughing

There are still bugs I have not addressed. moving to "Official" required a lot of work as I had a very comfortable structure, so things like Frisbee, Synaptics are still in the same state, sorry. However there are a bunch of fixed bugs, ffmpeg, gnome-mplayer, Pmusic, BrokenDale [ Laughing ], stray menu items (thunar etc),

There will be a very well stocked PPM. Lots of QT stuff for those inclined, alternate multimedia stuff, Emacs, browsers... also the sfs still reside on smokey01 and brainwave but still should work. I'll consult with Barry about the best way to handle this.

There is still heaps to do. I appeal to any body that likes fixing bugs to knuckle down and give us a hand here in the Slacko thread (well in the new Beta thread anyway..).

The time schedule I have set is six weeks until release (late September). I think that gives us a comfortable Beta cycle. We are a maturing product, I have been on Slacko (aka spup) for 9 months now.

Package devs feel free to offer anything you can. Many Slackware packages work ootb but there is always room for more packages!

Ok, 'nuff drivel from me for half an hour at least Laughing

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
nooby

Joined: 29 Jun 2008
Posts: 10557
Location: SwedenEurope

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 06:25    Post subject: Re: Chromium 15  

sszindian wrote:

Nooby wrote:
I was lucky using the Chromium pet. Just worked. Even Flash.

...
Would you both be kind enough to see if you each have that particular lib libgcrypt.so.11 file installed or any libgcrypt.x files?

Appreciate it!

>>>---Indian------>


Yes you are right. Yes I do have a libgcrypt.so.11 from 27 Dec that symlink to a libgcrypt.so.11.5.2 from 26 Dec 2010 so somebody kind made one for us back then.

Micko I do keep the faith in Slacko. Smile

oops I see the time now on Murga is Today, at 12:25 pm so the file has not been uploaded yet. Still some time before it will be available then? You edit the first file and tell about it there don't you?

_________________
I use Google Search on Puppy Forum
not an ideal solution though
Back to top
View user's profile Send private message 
rcrsn51


Joined: 05 Sep 2006
Posts: 9108
Location: Stratford, Ontario

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 07:18    Post subject: Re: pppoe problem in slacko  

wuwei wrote:
On page 26 of this thread rcrsn51 wrote:

Quote:
This odd behaviour once showed up in an early Quirky or Wary. BK fixed it, but I don't know how.


Well, Barry's comment on his blog is this:

Quote:
wuwei,
I just looked at that thread, I don't recall ever solving it -- perhaps I did, I just don't remember.


Alright? So I guess all hopes rest on you then, 01micko! Very Happy


I can't duplicate this problem. When it showed up in Quirky/Wary, it was in a different context. I vaguely remember that the solution was to clear the shell history with "history -c". But I could be wrong.

Last edited by rcrsn51 on Wed 17 Aug 2011, 09:06; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
sszindian


Joined: 24 Apr 2010
Posts: 603
Location: Pennsylvania U.S.

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 07:51    Post subject: Chromium 15  

nooby - Brown Mouse - Dave S

Thanks for the posts on the 'lib' files.... just maybe with enough time (and it appears it's going to take some time) one of us (or someone with a lot of knowledge on browsers) will be able to figure out just what makes this Chromium animal click? I hope so!

>>>---Indian------>

_________________
Cloud Computing For Every Puppy (a .pet)
http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=69192
Back to top
View user's profile Send private message 
aarf

Joined: 30 Aug 2007
Posts: 3620
Location: around the bend

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 09:16    Post subject:  

slacko beta1 @http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=554151
_________________

ASUS EeePC Flare series 1025C 4x Intel Atom N2800 @ 1.86GHz RAM 2063MB 800x600p ATA 320G
_-¤-_

<º))))><.¸¸.•´¯`•.#.•´¯`•.¸¸. ><((((º>
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
nooby

Joined: 29 Jun 2008
Posts: 10557
Location: SwedenEurope

PostPosted: Wed 17 Aug 2011, 10:35    Post subject:  

aarf I would have no clue if you had not shared that link. Much appreciated you cared about us that miss such announcements.
I thought it would be in the first post in the threads I write in but being beta he most likely want comments on that one separate. That is important too.

To not mix up comments. I download and check how it acts up.

_________________
I use Google Search on Puppy Forum
not an ideal solution though
Back to top
View user's profile Send private message 
Sage

Joined: 04 Oct 2005
Posts: 4784
Location: GB

PostPosted: Thu 18 Aug 2011, 02:55    Post subject:  

Slack has always been one of my favourites, but, sadly, a very brief look at this Puppy proved disappointing. Won't get another chance to mess with it until tomorrow, but one glaring issue was browser display. Had never, ever seen 'aliasing' on any of my kit before, ancient or modern - didn't know what folks were complaining about. Now I see it for the first time (ATI - RV6DE). SM I hate anyway, so don't understand slavish adherence to it in derivatives? The curious reluctance to default to a mixture of US and Oz localisations continues to puzzle despite being raised here several times.
Notwithstanding this, and other apparent issues, the overall presentation is rather pleasant as well as the speed.
Back to top
View user's profile Send private message 
Stripe

Joined: 23 Jun 2010
Posts: 658
Location: In a field. England

PostPosted: Thu 18 Aug 2011, 03:09    Post subject:  

mispost please remove
sorry
stripe
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 29 of 30 [437 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 27, 28, 29, 30 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0954s ][ Queries: 12 (0.0101s) ][ GZIP on ]