Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 28 Nov 2014, 01:51
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
MyWolfe-028
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 7 of 9 [123 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
Author Message
GrumpyWolfe


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 496

PostPosted: Fri 18 Feb 2011, 11:08    Post subject:  

the files you posted show that faad2-2.7-wolfe.pet and not faad2-2.7-wolfe.pet here is the link it has the syslink for the libfaad.so.0 in it

faad2-2.7-V3-wolfe.pet

Sorry just notice that I did not upload try this lib or you can use this command to fix the problem

ln -s /usr/lib/libfaad.so.2.0.0 /usr/lib/libfaad.so.0 in a terminal window

_________________
Live and Let Live

Acer Aspire One N450 1.66GHz

MyWolfe at Sourceforge
MyWolfe Blog
MyWolfe Groups
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
rokytnji


Joined: 20 Jan 2009
Posts: 1462
Location: Pecos/ Texas

PostPosted: Fri 18 Feb 2011, 12:50    Post subject:  

Thanks, GrumpyWolfe. That pet did the trick. Smile Did not use the command because I had uninstalled pianobar and faad figuring I would wait and see what turned up first.

I will be using these posts and pets to see if this fix will work in Big Mikes TLOS Quirky Based Pup also later this weekend. Thanks again GrumpyWolfe.

I have them saved in a Pets Direcory in /root for later. Can transfer via my made USB. Cool beans.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
jim3630


Joined: 13 Feb 2011
Posts: 792
Location: Northern Nevada

PostPosted: Fri 18 Feb 2011, 21:40    Post subject:  

Thanks for the puppy grumpy. Works well in Lattitude D610. Wlan0 b43 and Eth0 tg3 connect straight away using SNS. Nice looking graphics and desktop first time used xfce. jim
Back to top
View user's profile Send private message 
GrumpyWolfe


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 496

PostPosted: Mon 21 Feb 2011, 10:50    Post subject:  

Sorry for slow response working a lot of hours.

jim3630 glad you like it.

rokytnji

You asked about Frisbee well I checked it out and here is what you need to install

http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?mode=attach&id=37704

http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?mode=attach&id=37701

http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?mode=attach&id=37700

And all should go as planed. One thing you need to do is menu/settings/session and startup / Application autostarte add a new startup to the config and point it to the root/startup/Frisbee script in the startup foulder. Uncheck the one for Network applet

_________________
Live and Let Live

Acer Aspire One N450 1.66GHz

MyWolfe at Sourceforge
MyWolfe Blog
MyWolfe Groups
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
rokytnji


Joined: 20 Jan 2009
Posts: 1462
Location: Pecos/ Texas

PostPosted: Mon 21 Feb 2011, 11:53    Post subject:  

Thanks GrumpyWolfe. Downloaded. Set it up in Startup Session. Unchecked Network Applet.

Working so far. Will see how it goes. Usually if I was replying to a post or out of browser too long connection would drop and I would go through reconnect sequence. Good Practice for a noob. Smile

Thanks again for being patient and taking the time out for us testers. Smile . Nothing to be sorry about. Real World one must eat and stay warm. Good to hear you have a lot of work also. Mine is picking up also (fixing motorcycles) since the weather warmed up.

Happy Trails, Rok

EditL I can say that Frisbee is working quite nicely. No drops. Survives reboot. Just a 1 day test though.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
rokytnji


Joined: 20 Jan 2009
Posts: 1462
Location: Pecos/ Texas

PostPosted: Tue 22 Feb 2011, 04:01    Post subject: Finished product
Subject description: My Pendrive
 

Having everything set up like I wish I just had to show you.

Could not get Opera 11.1 to pick up /usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so.
Tried all kinds of combos. Ran opera in /opt. Ran tar from in forum. Ran Opera Snapshot in /root. Stubborn thing would not pick up flash no matter where pointed to in preferences>content>plugin options. Wasted too much time on Opera.

So scrapped that and went with SeaMonkey 2.0.11 tar.bz2 and running it from /opt and flash and my java is picked up. Just using it as a backup browser for Firefox. I always run one backup browser in all my Linux installs.

Using Pup-Shots screenshot utility from http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=51999&sid=0b113adddd7d2f11bbeaee1aa12925e4 .
Works good and is shorter than using gimp.
biker.jpg
Description 
jpg

 Download 
Filename  biker.jpg 
Filesize  154.62 KB 
Downloaded  418 Time(s) 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
GrumpyWolfe


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 496

PostPosted: Tue 22 Feb 2011, 10:49    Post subject:  

I like it and I am glad you enjoy it maybe I will get some time soon to find out why Opera not working \

Enjoy

_________________
Live and Let Live

Acer Aspire One N450 1.66GHz

MyWolfe at Sourceforge
MyWolfe Blog
MyWolfe Groups
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
rokytnji


Joined: 20 Jan 2009
Posts: 1462
Location: Pecos/ Texas

PostPosted: Tue 22 Feb 2011, 15:50    Post subject: Just posting for info
Subject description: Acer Aspire 5534 Model Laptop
 

Moved my pen drive over to Wifes Laptop in Subj. Description.

Booted in My Wolfe ram mode (like running a live CD session)
Probe>Xorg>1280x1024 got me to XFCE. Screen was way dim.
Rebooted (without save) and chose vesa 1280X1024. Screen OK.

I a not going to load correct display driver as this is my wifes laptop and if she knew I was playing with Puppy on her Windows 7 Premium Laptop. She would kill me.

No Tap with touchpad on this model of Acer Laptop either. I mentioned before that tap works on EEEPC though. Like I said just posting info. Wireless works using stock network manager applet. Inxi readout below for showing Hardware Specs.

Code:
100%[======================================>] 179,087      280K/s   in 0.6s   

2011-02-22 13:39:06 (280 KB/s) - `inxi' saved [179087/179087]

# inxi -F
Resuming in non X mode: glxinfo not found in path
System:    Host puppypc Kernel 2.6.34.1 i686 (32 bit) Distro MyWolfe Linux
Linux 2.6.34.1 [i686 arch]
CPU:       Dual core (AMD Athlon X2 L310,1197.072,512 KB,fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush mmx fxsr sse sse2 ht syscall nx mmxext fxsr_opt rdtscp lm 3dnowext 3dnow extd_apicid pni cx16 lahf_lm cmp_legacy svm extapic cr8_legacy 3dnowprefetch lbrv,2394.14,amd) (-MCP-) cache unknown  flags (-) bmips Not Available
           Clock Speeds: (1) 1197.072 MHz (2) 1197.072 MHz
Graphics:  Card ATI RS780M/RS780MN [Radeon HD 3200 Graphics] X.org 1.7.5 Res: 80x24 Gfx Data: N/A for root out of X
Audio:     Card ATI SBx00 Azalia (Intel HDA) driver HDA Intel BusID: 00:14.2
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture Version 1.0.22.1
Network:   Card-1 Atheros AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) driver ath9k BusID: 02:00.0
           Card-2 Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller driver r8169 v: 2.3LK-NAPI at port 2000 BusID: 08:00.0
Disks:     HDD Total Size: (256.1GB,-) () 1: /dev/sda TOSHIBA_MK2555GS 250.1GB
           2: /dev/sdb U3_Cruzer_Micro 2.1GB 3: /dev/sdc Multi 4.0GB
Partition:
Info:      Processes 102 Uptime 19 min Memory 132.1/3547.0MB Runlevel 5 Client Shell inxi 1.4.23
#



Sound Works testing sound file in /usr/share/sounds directory using Xine and making sure retroval had mixer sliders turned up. Youtube works with sound also. So anyone with one of these rigs can run MyWolfe pretty well off of USB or Live CD. Just a short test (before my wife comes home).

Don't work too hard Grumpy-Wolfe. Happy Trails, Rok
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
GrumpyWolfe


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 496

PostPosted: Wed 23 Feb 2011, 16:45    Post subject:  

So rokytnji how would you like to have a way to auto login to painobar. If so then download this file
config-example
and put in the root/.config folder in a folder called painobar. Then open it and change the user name and password. Be sure and delete the # from in front of each of the username and password lines.

Enjoy

_________________
Live and Let Live

Acer Aspire One N450 1.66GHz

MyWolfe at Sourceforge
MyWolfe Blog
MyWolfe Groups
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
GrumpyWolfe


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 496

PostPosted: Thu 24 Feb 2011, 18:24    Post subject:  Opera  

Hey rokytnji

here is a pet of Opera 11.01 that so far has worked well on my system flash and all. Try it and let me know if it works for you.

Opera-11.01

_________________
Live and Let Live

Acer Aspire One N450 1.66GHz

MyWolfe at Sourceforge
MyWolfe Blog
MyWolfe Groups
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
rokytnji


Joined: 20 Jan 2009
Posts: 1462
Location: Pecos/ Texas

PostPosted: Thu 24 Feb 2011, 22:24    Post subject: pianobar and opera 11.0.1  

Do I need to make the pianobar autologin executable GrumpyWolfe for it to Work?

As far as the Opera 11.0.1 Pet. It gave the same results as my other Opera installs. It picks up my java,Scalable Vector Graphics,Google Talk Plugin,Google Talk Plugin Video Accelerator. I can get it it pick up Xine later by adding another path. But for whatever reason it won't pick up libflashplayer.so from /usr/lib/mozilla/plugins or any other place I put libflashplayer.so like /root/.mozilla/firefox/plugins or even /usr/lib/opera/plugins directory. I have not tried downloading latest adobe flash and copying over libflashplayer.so yet to all above mentioned directories with your pet yet. Just have the stock preferences pointing to the libflashplayer.so in /usr/lib/mozilla/plugins and /user/lib/xulrunner/plugins and /usr/lib/opera/plugins (which is empty right now).

I spent so much time trying to configure opera to grab all my plugins a few days ago and got irritated that no matter where I put latest adobe downloaded flash. Opera acted like it was invisible. So since it is late here. I will give this another shot tomorrow. I will look for any replies before starting. I ask about pianobar autostart because I tried it in AntiX first in /root/.config/pianobar and it would not auto login after commenting out user and password and entering my data. Just tried the same in /root/.config/pianobar in mywolfe and same result. No auto login. Hence wondering if I should make the file executable.

Working hard here sandblasting I Really Love My Outhouse! on kitchen remodel for the wife. Cabinets are metal from the 1950s and have 50 years of coats of paint to strip. Kicking my butt it is. Just got the sandblaster I bought in the mail today. Gotta buy the blasting media tomorrow and see if my plan works on that project also.

Happy Trails, Rok

edit:
Code:
    File: libflashplayer.so
    Version:
    Shockwave Flash 10.2 r152

    File: xineplugin.so
    Version:
    Xine Plugin version 1.0.2, (c) The Xine Project.


Is what Seamonkey and Firefox picks up besides the others mentioned. Weird. Huh. Question
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
GrumpyWolfe


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 496

PostPosted: Fri 25 Feb 2011, 01:12    Post subject:  

I am at a loss here for I made the pet installed it and the flash worked for me no problems so not sure what gives. As for the painobar auto login all I did was place in /root/.config/painobar/config and put in my user name and password and all work like a charm. Now you have me stumped.
_________________
Live and Let Live

Acer Aspire One N450 1.66GHz

MyWolfe at Sourceforge
MyWolfe Blog
MyWolfe Groups
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
rokytnji


Joined: 20 Jan 2009
Posts: 1462
Location: Pecos/ Texas

PostPosted: Fri 25 Feb 2011, 13:03    Post subject:  

cool. Smile When I get time this weekend. I will delve into this further. No worries.

Busy day today.

Edit: I bet the problem may have to do because of the way I am running MyWollfe on Pendrive maybe . Like a Live cd with a save file instead of a conventional frugal or full install. Makes a kinda convoluted sense to me any hows.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
rokytnji


Joined: 20 Jan 2009
Posts: 1462
Location: Pecos/ Texas

PostPosted: Sun 27 Feb 2011, 16:31    Post subject:  Doh, Can't find the any key
Subject description: Carbon Unit interface faulty
 

Quote:
I will delve into this further


Well that did not go well. I corrupted my pupsave. Lucky for me I had a backup. The way I borked it was I booted this drive on my IBM M57 Desktop so I would have the bigger Screen to see what I was doing. Thing was I did not pick the puppy pfix=ram option so my save loaded.

I played around with the opera pet like I did with the other Operas and when I went to shut down. The save kicked in and I panicked (stupid me) and cntrl+alt+del to shut down. Embarassed

Already fixed, but boy was that stupid of me. Must be tired. So any frugal install users out there. Back that baby up if trying to modify your install.

Going to leave this install as is GrumpyWolfe. I have no need to auto start pianobar or run Opera in this Pendrive. If this was a hard drive install (which may happen Later on another computer) via a cd install. I will try all this out again on a conventional install. Pendrives can be persnickety at times and this one runs good the way I have it setup. I got most of what I want working (except for tap on Acer Aspire One ZG5, No biggy though) like pianobar and 2 browsers with flash aand java going with email in Seamonkey and Pup-Shots Screenshooter and Sylpheed as external email client.

Hope to see other user feedback on what we have discussed in mywolfe. Hopefully positive feedback.

Edit: I always have something extra to say. Frisbee has been working excellent but I have installed xpupsay-1.2.1-i486.pet to make things easier in Frisbee also. http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=64472


Happy Trails, Rok
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
GrumpyWolfe


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 496

PostPosted: Sun 27 Feb 2011, 18:01    Post subject:  

Well rokytnji all my installs are frugal but are on a hard dive not sure how that makes a different as for as running a program but stranger things have happen. I am glad you have it the way you like it.

Ride on

_________________
Live and Let Live

Acer Aspire One N450 1.66GHz

MyWolfe at Sourceforge
MyWolfe Blog
MyWolfe Groups
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 7 of 9 [123 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1056s ][ Queries: 12 (0.0135s) ][ GZIP on ]