Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 02 Sep 2014, 19:59
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Dialup
3G Sprint Modem (Sierra 598U) (SOLVED)
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
Toy4


Joined: 27 Jun 2010
Posts: 50
Location: Pedley, CA USA

PostPosted: Sat 18 Dec 2010, 20:24    Post subject:  3G Sprint Modem (Sierra 598U) (SOLVED)
Subject description: How to setup Sprint 3G modem
 

I just changed my service from Verizon to Sprint and the settings that worked like a charm on the Novatel USB760 do not get it done with the Sierra 598U. It maybe something simple or maybe something got updated since I last used the other modem.
Anyone out there using this modem with good results. Would like to hear your setup.

I have posted a diag file as well.
pmodemdiag-20101218.tar.gz
Description 
gz

 Download 
Filename  pmodemdiag-20101218.tar.gz 
Filesize  43.45 KB 
Downloaded  361 Time(s) 

_________________
Asus EeePc 900A w/Puppeee1.0 with 3G modem (Sierra 598U)
AMD Duron 797Mhz w/Puppy4.31 & Puppy2.14& Puppy4.20
Dell Dimension 2350 w/Quirky1.20Retro & Lucid Puppy5.10& Wolfe020

Last edited by Toy4 on Sat 25 Dec 2010, 15:04; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message 
jemimah


Joined: 26 Aug 2009
Posts: 4309
Location: Tampa, FL

PostPosted: Sun 19 Dec 2010, 05:33    Post subject:  

I've had 3 different sierra modems over the years and I probably wouldn't buy any other brand given the choice.

I can see yours is detected and loaded fine. Where are you getting stuck? The phone number for Sprint is usually #777.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Toy4


Joined: 27 Jun 2010
Posts: 50
Location: Pedley, CA USA

PostPosted: Tue 21 Dec 2010, 20:49    Post subject: 3G Sprint Modem (Sierra 598U)
Subject description: How to setup Sprint 3G modem
 

I was just to where it should connect but didn't have a clue about what numbers to use for well the numbers. I was using what I had used for Verizon modem and I asked Rerwin and he deferred to your knowledge of Sprint modems so I will give that I try once I can pry the modem away from the router. It is our only source of an ISP other that dailup. Thanks to both of you.
_________________
Asus EeePc 900A w/Puppeee1.0 with 3G modem (Sierra 598U)
AMD Duron 797Mhz w/Puppy4.31 & Puppy2.14& Puppy4.20
Dell Dimension 2350 w/Quirky1.20Retro & Lucid Puppy5.10& Wolfe020
Back to top
View user's profile Send private message 
Toy4


Joined: 27 Jun 2010
Posts: 50
Location: Pedley, CA USA

PostPosted: Thu 23 Dec 2010, 15:05    Post subject: 3G Sprint Modem (Sierra 598U)
Subject description: How to setup Sprint 3G modem
 

Worked like a charm using the #777 and only that change.... thanks again
_________________
Asus EeePc 900A w/Puppeee1.0 with 3G modem (Sierra 598U)
AMD Duron 797Mhz w/Puppy4.31 & Puppy2.14& Puppy4.20
Dell Dimension 2350 w/Quirky1.20Retro & Lucid Puppy5.10& Wolfe020
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Dialup
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0477s ][ Queries: 12 (0.0089s) ][ GZIP on ]