Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 19 Dec 2014, 21:07
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
rp-pppoe-fix-20100919-1
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
yordanj94

Joined: 16 Sep 2010
Posts: 77
Location: Bulgaria

PostPosted: Sat 13 Nov 2010, 06:49    Post subject:  rp-pppoe-fix-20100919-1  

Hi to all.
I use Shinobar's LUPQ-511 and it works great for me.He did a lot to fix that problem with pppoe conectoion so i am really thankfull for that.
Today i tested that version and had the same problem.
By using Shinobar's tools "rp-pppoe-fix-20100919-1" and "rc_sysinit-20100916" the problem was solved.
May be thoose tools should be included by default in the new Puppy or i am doing somethinf wrong.
Thanks in advance.
Yordan.
Back to top
View user's profile Send private message 
shinobar


Joined: 28 May 2009
Posts: 2631
Location: Japan

PostPosted: Sat 13 Nov 2010, 08:03    Post subject: Re: rp-pppoe-fix-20100919-1  

yordanj94 wrote:
Today i tested that version and had the same problem.

Do you mean the LUPQ-511 still has the problem?

Topic in Additional Software (PETs, n' stuff) » Network » Roaring Penguin bug fix
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=59993
Note that rc_sysinit-20100916 is already applied at recent woof(warry-096 build).
In the case, only updating rp-pppoe-fix-20100919-1 (/usr/sbin/pppoe-connect) needed.

_________________
Google Chrome portable
Downloads for Puppy Linux http://shino.pos.to/linux/downloads.html

Last edited by shinobar on Sat 13 Nov 2010, 19:23; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
yordanj94

Joined: 16 Sep 2010
Posts: 77
Location: Bulgaria

PostPosted: Sat 13 Nov 2010, 09:28    Post subject:  

No it"s not about your version Shinobar ,my mistake.
LUPQ-511 works great and i use it all the time.
What i meant was a new Puppy project luci-236.
Sorry to be misunderstood.
I tested it today and saw the same problem.
LUPQ-511 never had any problem.
Yordan.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0402s ][ Queries: 11 (0.0040s) ][ GZIP on ]