Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 18 Sep 2014, 21:47
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Pupflux 5.1.1 and PfluxLite-5.1.1
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 5 of 5 [72 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5
Author Message
steve_s


Joined: 26 May 2008
Posts: 1545
Location: Austin, TX, USA

PostPosted: Sat 20 Nov 2010, 16:14    Post subject:  

Oh, I should mention that dejan555 and the moderators are working to add fluxbox pet to the overall installer package manager, and that one should have the scripts set up to do like you're used to, with the reset menu option and the like.

I'm still a huge fan of quickly just editing the fluxbox menu, though; very expedient. Cool
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
dejan555


Joined: 30 Nov 2008
Posts: 2648
Location: Montenegro

PostPosted: Sat 20 Nov 2010, 16:19    Post subject:  

musher0 wrote:

I downloaded the opera browser from the quick pet panel, but opera did not get displayed in the fluxbox menu. ...

I noticed that there was no jwm2fluxbox (or equivalent) in /usr/sbin,


There shoud be "fluxbox_menu_refresh" and there's even menu entry in Menu -> fluxbox Menu ->Refresh Menus try to find that and run it

_________________


Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger 
steve_s


Joined: 26 May 2008
Posts: 1545
Location: Austin, TX, USA

PostPosted: Sat 20 Nov 2010, 16:22    Post subject:  

I knew dejan would chime in eventually Cool Thank you, sir.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
dru5k1


Joined: 11 Apr 2010
Posts: 72

PostPosted: Fri 03 Dec 2010, 20:30    Post subject:  

=PupFlux5.11::usb-flashdrive::Transparent!::chrome::pwidgets::=GR8!=

unfortunately for me, after many saves on the usb, /etc/X11/xorg.conf
is eventually breaking down Sad

I get the big old message on tty1, can't find it in dmesg, and I've now got 10 different xorg.conf files /etc/X11/ ( I have no idea which one to use, or how to proceed) (obviously I want to print that tty1 message to a textfile, but I have no idea about linux commands to use at that [?runlevel?]

...anyway hopefully this'll help for starters...

ls -lt /etc/X11/xorg*
-rw-r--r-- 1 root root 5366 2010-12-09 20:14 /etc/X11/xorg.conf
-rw-r--r-- 1 root root 5366 2010-12-09 20:14 /etc/X11/xorg.conf.Intel_r__82945GM_ChipsetCOMPAQ7500
-rw-r--r-- 1 root root 4689 2010-12-09 20:14 /etc/X11/xorg.conf-without-synaptic
-rw-r--r-- 1 root root 5360 2010-12-04 01:02 /etc/X11/xorg.conf.bak
-rw-r--r-- 1 root root 7014 2010-11-29 21:34 /etc/X11/xorg.conf.ATI_RV380HPf1905
-rw-r--r-- 1 root root 2648 2010-07-09 10:35 /etc/X11/xorg.conf0
-rw-r--r-- 1 root root 16646 2009-11-19 17:03 /etc/X11/xorg.conf.example
-rw-r--r-- 1 root root 16646 2009-11-19 17:03 /etc/X11/xorg.conf.t2
-rw-r--r-- 1 root root 2407 2007-12-02 08:43 /etc/X11/xorg.conf0XORG73

>> Please help me to fix this - as I'm loving this flavour alot ! << Razz
Back to top
View user's profile Send private message 
steve_s


Joined: 26 May 2008
Posts: 1545
Location: Austin, TX, USA

PostPosted: Sat 04 Dec 2010, 10:50    Post subject:  

dru5k1 wrote:
=PupFlux5.11::usb-flashdrive::Transparent!::chrome::pwidgets::=GR8!=

unfortunately for me, after many saves on the usb, /etc/X11/xorg.conf
is eventually breaking down Sad

I get the big old message on tty1, can't find it in dmesg, and I've now got 10 different xorg.conf files /etc/X11/ ( I have no idea which one to use, or how to proceed) (obviously I want to print that tty1 message to a textfile, but I have no idea about linux commands to use at that [?runlevel?]

...anyway hopefully this'll help for starters...

ls -lt /etc/X11/xorg*
-rw-r--r-- 1 root root 5366 2010-12-09 20:14 /etc/X11/xorg.conf
-rw-r--r-- 1 root root 5366 2010-12-09 20:14 /etc/X11/xorg.conf.Intel_r__82945GM_ChipsetCOMPAQ7500
-rw-r--r-- 1 root root 4689 2010-12-09 20:14 /etc/X11/xorg.conf-without-synaptic
-rw-r--r-- 1 root root 5360 2010-12-04 01:02 /etc/X11/xorg.conf.bak
-rw-r--r-- 1 root root 7014 2010-11-29 21:34 /etc/X11/xorg.conf.ATI_RV380HPf1905
-rw-r--r-- 1 root root 2648 2010-07-09 10:35 /etc/X11/xorg.conf0
-rw-r--r-- 1 root root 16646 2009-11-19 17:03 /etc/X11/xorg.conf.example
-rw-r--r-- 1 root root 16646 2009-11-19 17:03 /etc/X11/xorg.conf.t2
-rw-r--r-- 1 root root 2407 2007-12-02 08:43 /etc/X11/xorg.conf0XORG73

>> Please help me to fix this - as I'm loving this flavour alot ! << Razz


Glad you like it; but what exactly is the problem?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
dru5k1


Joined: 11 Apr 2010
Posts: 72

PostPosted: Sat 04 Dec 2010, 16:36    Post subject:  

ok, the problem is, everytime I boot, I get stuck on tty1 with this message;

WARNING: Deprecated config file /etc/modprobe.conf, all config files belong
into /etc/modprobe.d/
Starting X, specs in /etc/X11/xorg.conf, startup apps /root/.xinitrc...
Exited from X, Type (this'n'that'you'know)
If X failed to start, type "xorgwizard" to setup X
#


...also I notice that I have this at the end of xorg.conf...
#PuppyHardwareProfile=Intel_r__82945GM_ChipsetCOMPAQ7500
Back to top
View user's profile Send private message 
steve_s


Joined: 26 May 2008
Posts: 1545
Location: Austin, TX, USA

PostPosted: Sat 04 Dec 2010, 17:42    Post subject:  

dru5k1 wrote:
ok, the problem is, everytime I boot, I get stuck on tty1 with this message;

WARNING: Deprecated config file /etc/modprobe.conf, all config files belong
into /etc/modprobe.d/
Starting X, specs in /etc/X11/xorg.conf, startup apps /root/.xinitrc...
Exited from X, Type (this'n'that'you'know)
If X failed to start, type "xorgwizard" to setup X
#


...also I notice that I have this at the end of xorg.conf...
#PuppyHardwareProfile=Intel_r__82945GM_ChipsetCOMPAQ7500


Do you run xorgwizard after that? Or just startx? What happens? Try different options? I dont' know how relevant that message is; I've it on a few of the latest Puppy's but it seems to be determined by what video card is being used...for example, I'm posting from a straight-up Puppy 5.1.1 and I get that message, then x starts just fine.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
dru5k1


Joined: 11 Apr 2010
Posts: 72

PostPosted: Sun 05 Dec 2010, 15:35    Post subject:  

nevermind, I think it has something to do with the fact I'm using ext3, and the save-session stuff, and I'm just going to start over. I should have made it with chrome and themes and everything I wanted in a "cd remaster" before rushing into this usb unknown territory methinks...
Back to top
View user's profile Send private message 
steve_s


Joined: 26 May 2008
Posts: 1545
Location: Austin, TX, USA

PostPosted: Sun 05 Dec 2010, 18:31    Post subject:  

dru5k1 wrote:
nevermind, I think it has something to do with the fact I'm using ext3, and the save-session stuff, and I'm just going to start over. I should have made it with chrome and themes and everything I wanted in a "cd remaster" before rushing into this usb unknown territory methinks...


Ok. Cool
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
tubeguy


Joined: 28 Aug 2009
Posts: 1326
Location: Park Ridge IL USA

PostPosted: Tue 28 Feb 2012, 17:55    Post subject:  

Mirror here
http://tubeguy.org/puppybg/iso/pupflux-511.iso

_________________
Toshiba M115-S1061: PupServer |HP/Compaq D330ST: Dpup 486
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
steve_s


Joined: 26 May 2008
Posts: 1545
Location: Austin, TX, USA

PostPosted: Fri 02 Mar 2012, 15:13    Post subject:  

tubeguy wrote:
Mirror here
http://tubeguy.org/puppybg/iso/pupflux-511.iso


Thanks, tubeguy!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Pelo


Joined: 10 Sep 2011
Posts: 3110
Location: Mer méditerrannée (1 kms°)

PostPosted: Wed 18 Apr 2012, 13:12    Post subject: pupflux 5.1.1 français
Subject description: Wonderful ! perhaps the one I prefer. French version is perfect.
 

Wonderful ! perhaps the one I prefer. French version is perfect. Nothing to say. It is that I want. Very pretty.
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 5 of 5 [72 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0762s ][ Queries: 12 (0.0074s) ][ GZIP on ]