Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 25 Jul 2014, 19:13
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Lucid Puppy 5.1.1 Release - This is the official release
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 51 of 51 [754 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 49, 50, 51
Author Message
8-bit


Joined: 03 Apr 2007
Posts: 3355
Location: Oregon

PostPosted: Fri 10 Dec 2010, 20:39    Post subject:
Subject description: Modifying the Menu by trying to create a submenu
 

I have tried to create a submenu under Fun for Ace of Penguins.
But after creating one, I have problems with the menu reverting to its original form with my modifications lost any time I add a new application or even reboot.
So I could use some insight in how to create a submenu that stays.
Back to top
View user's profile Send private message 
nooby

Joined: 29 Jun 2008
Posts: 10557
Location: SwedenEurope

PostPosted: Sat 29 Jan 2011, 09:58    Post subject:  

Need to ask this.

I fail to use Lupu 520 because it never boot reliably on my Acer D250 so what kind of pets and programs from Lupu 520 will work and which will not work on lupu 511?



Ooops the solution to my wallpaper problem was very simple. To move a copy of the picture to usr/share/background.



I remember vaguely that there is some fix for my problem but fail to find it using search.

I am using Lupu 511 and have changed to IceWM and using Zigberts Pwidgets with Clock and so on.

Now using Nathan Wallpaper I changed to a wallpaper that is placed in mnt/home but that makes the screen gray and that is nice too but not what I had hoped.

I do remember vaguely that others have had same problem.

It just works in lupu 510 so most likely some easy way to repair?

Hope somebody knows how one do it.

I am using Acer D250 and the reason I am on 511 and not 520 is due to 520 fails to boot 9 times out of 10 tries.

_________________
I use Google Search on Puppy Forum
not an ideal solution though
Back to top
View user's profile Send private message 
karm2865


Joined: 20 Mar 2011
Posts: 57

PostPosted: Thu 29 Sep 2011, 09:48    Post subject:  

moved to diffident thread
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=568726#568726
Back to top
View user's profile Send private message 
nooby

Joined: 29 Jun 2008
Posts: 10557
Location: SwedenEurope

PostPosted: Thu 29 Sep 2011, 11:20    Post subject:  

karm2865 wrote:
moved to diffident thread
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=568726#568726

made it clickable Smile

_________________
I use Google Search on Puppy Forum
not an ideal solution though
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 51 of 51 [754 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 49, 50, 51
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0522s ][ Queries: 12 (0.0126s) ][ GZIP on ]