Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 23 Apr 2014, 13:13
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking
Eth0 works ok, eth1 not so much
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
zapp22

Joined: 02 Jul 2010
Posts: 15

PostPosted: Fri 02 Jul 2010, 10:13    Post subject:  Eth0 works ok, eth1 not so much
Subject description: Network Wizard gives error message
 

Please help if you can.

I have eth0 wired connection working swell. Laughing
I have string of fails on eth1. it appears to have auto selected the right driver module but since it cannot connect, i dunno.
But I have a detailed Error message if someone could help me figure out the resolution:

"Error!
Could not set default route through 192.168.1.1
Note that Puppy has tried to do this:'
route add -net default gw 192.168.1.1 and got the following error message:
route: SIOCADDRT: File exists."
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0323s ][ Queries: 11 (0.0029s) ][ GZIP on ]