Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 20 Nov 2017, 19:06
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Puppy 4.31 reported as Puppy 0.43 in Hardinfo
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
William (Dthdealer)


Joined: 30 Oct 2008
Posts: 148
Location: Australia (GMT +10)

PostPosted: Sun 24 Jan 2010, 01:54    Post subject:  Puppy 4.31 reported as Puppy 0.43 in Hardinfo  

Puppy Linux 4.31 official

Open Menu --> System --> HardInfo hardware information

Click through Computer --> Operating System

Look at line Distribution

Supposedly I am running Puppy 0.43. This might be a misreport from Puppy Linux, I don't know.

See attached

-whales
hardinfo_puppy043.png
 Description   
 Filesize   18.92 KB
 Viewed   330 Time(s)

hardinfo_puppy043.png

Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0297s ][ Queries: 12 (0.0046s) ][ GZIP on ]