Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 22 Dec 2014, 19:30
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Saving wireless setup
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
peate

Joined: 08 Sep 2009
Posts: 4

PostPosted: Tue 22 Sep 2009, 21:40    Post subject:  Saving wireless setup  

Greetings all. I finally got an old version of Puppy installed on my old Thinkpad. It took a while but it's working great along with XP on a double boot system. I'm using WAG to set up my wireless connection but it won't save the settings for some reason. I think it did at first but now, I have to manually connect everytime I boot.

When I look in the /etc/WAG folder, the profile-conf is there and saved but the wag-conf has this: #!/bin/sh

It's like nothing got saved. Any idea what went wrong?

It's not a big deal, just annoying.

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0389s ][ Queries: 11 (0.0079s) ][ GZIP on ]