Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 17 Aug 2018, 15:42
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Puppy 4.3 pre-beta bug reports
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 2 of 8 [106 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next
Author Message
gposil


Joined: 06 Apr 2009
Posts: 1305
Location: Stanthorpe (The Granite Belt), QLD, Australia

PostPosted: Sat 01 Aug 2009, 08:36    Post subject:  

Charlie6 if you don't want the use of the test mirror at gposil.com, could you let me know, i'll run the diff file myself and upload if you can't....please let me know
_________________
Dpup Home
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger 
GrumpyWolfe


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 496

PostPosted: Sat 01 Aug 2009, 09:44    Post subject: Pdf reader
Subject description: crashes when loading large documents
 

When I go to http://www.dol.gov/vets/ and download a file Final Vets Guide in puppy pb4.3 it just crashes. But my wife is using puppylinux 4.2 she has no problem with it.

Now on puppylinux pb4.3 ePDF reader is 0,1.6 but in puppylinux 4.2 it is 0.1.7 and that is what I think is the problem.

_________________
Live and Let Live

Acer Aspire One N450 1.66GHz

MyWolfe at Sourceforge
MyWolfe Blog
MyWolfe Groups
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
jakfish

Joined: 18 Jul 2008
Posts: 766

PostPosted: Sat 01 Aug 2009, 11:31    Post subject:  

Specs: Asus eee 900/4.3 prebeta pps/frugal install on 4gb Kingston SD card

Trying to power off or reboot, during the puppy save process, I get a strange error:

"Modprobe fatal /sys is not mounted"

This appears to have no effect on the actual save or the subsequent reboot into puppy.

Has anybody ever seen this before? Google tells me that it's found in other linux OS's, but with severe effects, such as inability to boot, etc.

Jake
Back to top
View user's profile Send private message 
tasmod


Joined: 04 Dec 2008
Posts: 1462
Location: North Lincolnshire. UK

PostPosted: Sat 01 Aug 2009, 11:54    Post subject:  

Downloaded ppa422 and usual problem with that kernel, it will not recognise the wireless keyboard so I can go no further than 'country' menu. Sad

Downloaded pps422 and success, now posting from it. Very Happy

All seems OK so far.

_________________
Rob
-
The moment after you press "Post" is the moment you actually see the typso Cool
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
gyro

Joined: 28 Oct 2008
Posts: 1542
Location: Brisbane, Australia

PostPosted: Sat 01 Aug 2009, 13:28    Post subject: rc.shutdown elephant still in the room  

Just downloaded and ran ppa-422.iso.

Frugal install on NTFS.

When I fsck the ppasave.2fs file from puppy 412, I get:
Code:
/dev/loop2 was not cleanly unmounted, check forced.
It appears that rc.shutdown is not cleanly umounting the pupsave filesystem.

This problem was present in 4.1.n and 4.2.n, and it's still here.

gyro
Back to top
View user's profile Send private message 
trio


Joined: 21 Dec 2008
Posts: 2083
Location: अनुमोदना

PostPosted: Sat 01 Aug 2009, 20:54    Post subject:  

Wallpaper setter is not right...

Yeah, Barry you already stated that the reshape function is not working, but it produces new file ORIGINAL-xxx.jpg everytime a wallpaper is changed. And the ORIGINAL-xxx.jpg is listed in the tree box, imagine that it is chosen, then you will get ORIGINAL-ORIGINAL-xxx.jpg and so on...

_________________
My apps
Back to top
View user's profile Send private message 
gposil


Joined: 06 Apr 2009
Posts: 1305
Location: Stanthorpe (The Granite Belt), QLD, Australia

PostPosted: Sat 01 Aug 2009, 21:35    Post subject:  

has anyone got pps-422.iso in an accessible spot...the download site that was posted will not allow me to download unless I pay money...the supposedly free option does not complete...server keeps timing out . Soon as I can get it i'll put it up on the Test mirror at gposil.com
_________________
Dpup Home
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger 
timremy

Joined: 27 Jun 2009
Posts: 238

PostPosted: Sat 01 Aug 2009, 22:06    Post subject: pps-422.iso
Subject description: worked good
 

i have a intel celeron m .

tried pps-442.iso and for me went great.

bur i'm a dumb but, so go figure.

timremy
Back to top
View user's profile Send private message 
trio


Joined: 21 Dec 2008
Posts: 2083
Location: अनुमोदना

PostPosted: Sat 01 Aug 2009, 22:38    Post subject:  

Just a little workaround, not really a fix. /usr/local/pstreamvid/functions, line 14:

Code:

      NEWCHANNEL=`cat /usr/local/pstreamvid/channels/$CHANNEL`
     exec gxine --geometry +0+0 "$NEWCHANNEL" &

and

/root/.config/gxine/config, line 27:

Code:
gui.window_size:200%


It will make gxine to open 200% window and right at top left corner, but not really full screen streched.

Edited.

_________________
My apps

Last edited by trio on Sun 02 Aug 2009, 02:52; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 8678
Location: qld

PostPosted: Sat 01 Aug 2009, 23:03    Post subject:  

gposil wrote:
has anyone got pps-422.iso in an accessible spot...the download site that was posted will not allow me to download unless I pay money...the supposedly free option does not complete...server keeps timing out . Soon as I can get it i'll put it up on the Test mirror at gposil.com


I can upload to you. You can PM me details. I'll be "around" most of the day, checking in from time to time.

Cheers

_________________
Puppy Linux Blog - contact me for access
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
charlie6


Joined: 30 Jun 2008
Posts: 1208
Location: Saint-Gérard / Walloon part of Belgium

PostPosted: Sun 02 Aug 2009, 06:09    Post subject:
Subject description: pps-422.iso download
 

Hi Guy,

sorry for delay!

Quote:
Charlie6 if you don't want the use of the test mirror at gposil.com, could you let me know, i'll run the diff file myself and upload if you can't....please let me know


Sure I want ! I just had to learn a bit about how to use Gftp...(1st time I'm using it for upload).

pps-422.iso is here
http://www.gposil.com/charlie6/

cheers
charlie
Back to top
View user's profile Send private message 
gposil


Joined: 06 Apr 2009
Posts: 1305
Location: Stanthorpe (The Granite Belt), QLD, Australia

PostPosted: Sun 02 Aug 2009, 07:24    Post subject:  

Thanks Charlie... Very Happy
_________________
Dpup Home
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger 
gyro

Joined: 28 Oct 2008
Posts: 1542
Location: Brisbane, Australia

PostPosted: Sun 02 Aug 2009, 11:58    Post subject: desktop icons elephant still in the room  

Running frugal install of ppa-422 on NTFS.

Remove some "release" items from the desktop.
Reboot, they're not there, (as expected).
Add or remove an sfs file from boot, and reboot, oops, they're all back again, (definitely not as expected).

Problem has existed it at least previous 4.n puppies.

gyro

Last edited by gyro on Tue 04 Aug 2009, 10:43; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
trio


Joined: 21 Dec 2008
Posts: 2083
Location: अनुमोदना

PostPosted: Sun 02 Aug 2009, 23:19    Post subject:  

This could be an answer to problem with gXine full screen from command line ( -f option) in 430 pre-beta or also any other puppy series 4.xx with old JWM

Updated to v 1.2
changelog:
- auto detect mplayer as default engine (if available)
- Fullscreen off and on function for both gxine and mplayer
- in gxine when fullscreen off, it will play 200% window (max) at top-left of screen
- Refresh fields after adding new channel
- A little changes on GUI to make buttons more understandable
- New working channels

available here:
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=327200#327200

_________________
My apps
Back to top
View user's profile Send private message 
Lobster
Official Crustacean


Joined: 04 May 2005
Posts: 15239
Location: Paradox Realm

PostPosted: Mon 03 Aug 2009, 00:29    Post subject:  

Please confim this:

I had a USB flashcard reader in whilst booting
Got an error 19 Grub message (think it was 19)
Which meansi Puppy tried to boot from the flash card (a good thing)
but because there was no card it stopped
It might be possible to carry on booting after a set time by trying other boot devices?
I think this is to do with a 'dirty hack' that I read about

Just a minor reminder in case it is important.
Removing USB flash reader and rebooting is the cure incidentally . . .

_________________
YinYana AI Buddhism
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 2 of 8 [106 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1001s ][ Queries: 14 (0.0154s) ][ GZIP on ]