Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 26 Oct 2014, 03:58
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Puppy can't use Hi Point RAID PSI card
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
ndujoe1

Joined: 04 Dec 2005
Posts: 700

PostPosted: Sun 04 Dec 2005, 21:12    Post_subject:  Puppy can't use Hi Point RAID PSI card  

I discovered that a RAID card jumbles the order of the my hard drive as a device. PuppyLinux couldn't find it when it was loading.

I disconnected the hard drive from this RAID controller and plugged it into the motherboard connection and PuppyLinux saw my vfat partions.

Further PuppyLInux distributions may want to examine this RAID issue for other users down the road.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0311s ][ Queries: 11 (0.0035s) ][ GZIP on ]