Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 25 Oct 2014, 05:28
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Amarok 1.4.10 - Powerfull music player SFS
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 4 of 7 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
Author Message
Schism


Joined: 12 Dec 2008
Posts: 78

PostPosted: Mon 24 Aug 2009, 13:09    Post_subject:  

I converted it using SFS-Converter-1.3, thank you for the .pet it works well.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
dejan555


Joined: 30 Nov 2008
Posts: 2689
Location: Montenegro

PostPosted: Mon 24 Aug 2009, 15:12    Post_subject:  

Glad you got it working, so that's the only lib it misses in puppy 4.3 ?
_________________


Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
playdayz


Joined: 25 Apr 2008
Posts: 3788

PostPosted: Mon 24 Aug 2009, 18:10    Post_subject:  

hey dejan, i remembered when i saw this thread back on the first page. i installed amarok in 4.2.1 and it runs fine--it not only plays flac and ogg, but it also plays mpc which is a very rare codec--i think it is still being used, but i was trying it out a few years ago and still have some music in that format. great job. many users need a good music manager or else they will use a different os, imho anyway. thanks.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Schism


Joined: 12 Dec 2008
Posts: 78

PostPosted: Mon 24 Aug 2009, 19:15    Post_subject:  

also needed libaudio.so.2 and when I got that It froze. I had to stop due to appointments but when my daughter gets to bed I'll get back on it. I'll repack it with all the libs then.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Schism


Joined: 12 Dec 2008
Posts: 78

PostPosted: Mon 24 Aug 2009, 20:19    Post_subject: Not working in pup423beta1  

I put the files asked for in:
-got a error that I couldn't copy and paste so i don't remember exactly. But libsslxxxxx? and another and my whole system froze. Same thing with Upup476.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
dejan555


Joined: 30 Nov 2008
Posts: 2689
Location: Montenegro

PostPosted: Tue 25 Aug 2009, 02:03    Post_subject:  

Haven't used 4.3 much, but I have iso, I'll boot into it when I have time, but I had problems with ff 3.5.x also freezing system on 4.3 so am not sure if it will work.
_________________


Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
dejan555


Joined: 30 Nov 2008
Posts: 2689
Location: Montenegro

PostPosted: Tue 08 Sep 2009, 12:32    Post_subject:  

OK, I just booted in 4.3 beta 2, after getting libpcre3 lib from debian repo I succesfully loaded amarok and also ff 3.5 it seems that new kernel fixed issues with this apps. So amarok definitely works on 4.3 beta 2! yay
_________________


Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
Subito Piano


Joined: 27 May 2007
Posts: 489
Location: UPSTATE New York

PostPosted: Sat 19 Sep 2009, 11:49    Post_subject:  

Hi dejan555 (and anyone else still monitoring this thread)! Using the new 4.3 final, installed the amarok sfs, renaming it to "amarok_430.sfs" - i click on itt from the menu, it flashes and disappears. Typing "amarok" in terminal, i get the following output:
Quote:
Amarok: [Loader] Starting amarokapp...
Amarok: [Loader] Don't run gdb, valgrind, etc. against this binary! Use amarokapp.
amarokapp: error while loading shared libraries: libpcreposix.so.3: cannot open shared object file: NO such file or directory

Any ideas what i am doing wrong?

Also, you said:
Quote:
OK, I just booted in 4.3 beta 2, after getting libpcre3 lib from debian repo I succesfully loaded amarok and also ff 3.5 it seems that new kernel fixed issues with this apps. So amarok definitely works on 4.3 beta 2! yay

I think i can get the lib file but where do i put it?
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
dejan555


Joined: 30 Nov 2008
Posts: 2689
Location: Montenegro

PostPosted: Sat 19 Sep 2009, 12:33    Post_subject:  

in /usr/lib, I'll make pet file if you want

Here install this and you should be able to run it, I'll add link to main post too:
libpcre3_7.6-2.1_i386.pet

_________________


Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
Subito Piano


Joined: 27 May 2007
Posts: 489
Location: UPSTATE New York

PostPosted: Sat 19 Sep 2009, 14:36    Post_subject:  

WOW!!!!!!!! That was fast!! Works great -- she's new to Linux and will love this.

Thanks!
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
dejan555


Joined: 30 Nov 2008
Posts: 2689
Location: Montenegro

PostPosted: Fri 09 Oct 2009, 06:54    Post_subject:  

Main post updated with links for sfs4 version, thanks to scabz and dingo for mirrors!
_________________


Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
gerryggg


Joined: 11 Jan 2009
Posts: 36
Location: Florida, USA

PostPosted: Sat 28 Nov 2009, 20:19    Post_subject: libpcre3_7.6-2.1_i386.pet  

I'm trying to install Amarok in Puppy 4.3.1, full install. I've downlaoded the SFS file without a problem, but when I click on the link to download the PET file, it takes me to a screen full of code. If I try to go up one level to see if I can download the file, it tells me I don't have rights to access that server. So far I haven't been able to get Amarok to work with the lib file. Is there anyplace else I can get the PET file for the lib?
Back to top
View user's profile Send_private_message 
steve_s


Joined: 26 May 2008
Posts: 1545
Location: Austin, TX, USA

PostPosted: Sat 28 Nov 2009, 21:40    Post_subject: Re: libpcre3_7.6-2.1_i386.pet  

gerryggg wrote:
I'm trying to install Amarok in Puppy 4.3.1, full install. I've downlaoded the SFS file without a problem, but when I click on the link to download the PET file, it takes me to a screen full of code. If I try to go up one level to see if I can download the file, it tells me I don't have rights to access that server. So far I haven't been able to get Amarok to work with the lib file. Is there anyplace else I can get the PET file for the lib?


Just try where it says to click to download the pet, instead right click it, choose save as, then save the pet file. Once it is all saved, then click it and it should install...
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Béèm


Joined: 21 Nov 2006
Posts: 11782
Location: Brussels IBM Thinkpad R40, 256MB, 20GB, WiFi ipw2100. Frugal Lin'N'Win

PostPosted: Sat 28 Nov 2009, 21:58    Post_subject:  

Nice work.
I always liked Amarok.
Performing well on my 4.3.1 puppy.

_________________
Time savers:
Find packages in a snap and install using Puppy Package Manager (Menu).
Consult Wikka
Use peppyy's puppysearch
Back to top
View user's profile Send_private_message 
gerryggg


Joined: 11 Jan 2009
Posts: 36
Location: Florida, USA

PostPosted: Sat 28 Nov 2009, 23:34    Post_subject:  

Thanks for the tip. I saved the PET, installed it and Amarok is up and running.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 4 of 7 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0764s ][ Queries: 12 (0.0101s) ][ GZIP on ]