Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 20 Aug 2014, 18:43
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Boot Config Question
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
jakfish

Joined: 18 Jul 2008
Posts: 756

PostPosted: Fri 23 Jan 2009, 16:29    Post subject:  Boot Config Question  

Booting from an sd card on an ASUS EEE 900, using Puppy 4.1.2, I'm trying to find a little more speed during boot-up.

From the boot file found in Puppy Processes, I see that Puppy is looking for a couple of things I don't have. Is its search slowing things down? And if so, how do I stop it from looking, for example, for my PCMCIA slot (I don't have one)?

Many thanks,
Jake

VERSION UPDATE
/etc/rc.d/BOOTCONFIG: line 2: og,+gtkdialog,+dvd+rwtools,+cdrkit,+curl: command not found
LOAD KERNEL MODULES
LOAD SWAP
MISC. SYSTEM SETUP
WAIT MODULES LOADED
ls: cannot access /sys/bus/pcmcia/devices/*/modalias: No such file or directory
USER SELECTED MODULES
SETUP SERVICES
RECOGNISE MEDIA DEVICES
Waiting for interfaces to initialize...Loading "us" keyboard map... Loading /usr/share/kbd/keymaps/i386/qwerty/us.map
MISC. DESKTOP STUFF
PERSONAL BOOT SCRIPT
......cups: started scheduler.
......
cat: /sys/class/net/*/device/modalias: No such file or directory
Back to top
View user's profile Send private message 
sunburnt


Joined: 08 Jun 2005
Posts: 5016
Location: Arizona, U.S.A.

PostPosted: Sat 24 Jan 2009, 12:44    Post subject:  

Hi jakfish; I don't know what the missing path is exactly but it's not a problem.
If you try the commands "ls" & "cat" on a nonexisting file you'll see they only take a split second.
Back to top
View user's profile Send private message 
jakfish

Joined: 18 Jul 2008
Posts: 756

PostPosted: Sat 24 Jan 2009, 13:15    Post subject:  

Sunburnt, many thanks for your reply. I had noticed a significant pause during "WAIT MODULES LOADED," and wondered if Puppy was spending a lot of time looking for something not there.

If it's only a second-long search, then the wait must just be the price I pay because of running Puppy off an SD card.

Jake

edit: typo
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0394s ][ Queries: 11 (0.0039s) ][ GZIP on ]