Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 30 Jul 2014, 21:40
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking
Bell 2Wire 2701HG-G on Puppy Linux 4.1.2 [Solved]
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
Rohan

Joined: 09 Jan 2009
Posts: 1

PostPosted: Fri 09 Jan 2009, 19:18    Post subject:  Bell 2Wire 2701HG-G on Puppy Linux 4.1.2 [Solved]
Subject description: Not being detected
 

I have a Bell 2Wire ADSL modem and it just isn't being detected on Puppy Linux 4.1.2. I have tried (in VMware) for a while but still can't get it to work...I see the tray icon and see that it is sending and receiving but when I try to use the browser it doesn't work. The modem is also a router, it does not use the USB ports. The furthest I have gotten was to finding a live network.

I have Puppy Linux on a flash drive just using VMware cause my router works with Windows...

Any help would be appreciated.

Used the old network wizard and selected that checkbox.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0377s ][ Queries: 11 (0.0060s) ][ GZIP on ]