Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 30 Oct 2014, 10:56
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Desktop
pWidgets 2.5.6
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 95 of 207 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 93, 94, 95, 96, 97, ..., 205, 206, 207 Next
Author Message
trio


Joined: 21 Dec 2008
Posts: 1816
Location: अनुमोदना

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 05:55    Post_subject:  

tasmod wrote:
trio, if you change theme does it work?


Yes, Horoscope only not following deepthought theme...

_________________
PET Maker|EasyLauncher
Back to top
View user's profile Send_private_message 
tasmod


Joined: 04 Dec 2008
Posts: 1461
Location: North Lincolnshire. UK

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 06:01    Post_subject:  

Hmmm, most odd.

Horoscope has it's own theme file in themes, is it that causing a problem?

_________________
Rob
-
The moment after you press "Post" is the moment you actually see the typso Cool
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
trio


Joined: 21 Dec 2008
Posts: 1816
Location: अनुमोदना

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 06:04    Post_subject:  

tasmod wrote:
Hmmm, most odd.

Horoscope has it's own theme file in themes, is it that causing a problem?


Off course!! that answered it! Sigmund's trying to tell users that they can actually make individual theme for each widget! Not a problem Rob

_________________
PET Maker|EasyLauncher
Back to top
View user's profile Send_private_message 
tasmod


Joined: 04 Dec 2008
Posts: 1461
Location: North Lincolnshire. UK

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 06:05    Post_subject:  

OK determined that func when applying theme has wiped all colours from config files. All are missing colours.

All widgets are default white.

_________________
Rob
-
The moment after you press "Post" is the moment you actually see the typso Cool
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
tasmod


Joined: 04 Dec 2008
Posts: 1461
Location: North Lincolnshire. UK

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 06:14    Post_subject:  

Don't know why that happened.

I made a new theme 'Silver' to set shades of grey and white. When I applied it, the widgets all defaulted to white.

I copied colours from a backup and placed them in each config. Clicked apply and all is well again. It even applies 'Silver' theme now. Very Happy

Horoscope has given me an idea. i will do one for Moon phase, so the moon icon is always white.

Rob

_________________
Rob
-
The moment after you press "Post" is the moment you actually see the typso Cool
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
tasmod


Joined: 04 Dec 2008
Posts: 1461
Location: North Lincolnshire. UK

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 06:17    Post_subject:  

Scratch that. i must have a corrupt version somewhere. It keeps blanking the configs 'colours'
_________________
Rob
-
The moment after you press "Post" is the moment you actually see the typso Cool
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
tasmod


Joined: 04 Dec 2008
Posts: 1461
Location: North Lincolnshire. UK

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 06:24    Post_subject:  

Wonder why no colour 4
_________________
Rob
-
The moment after you press "Post" is the moment you actually see the typso Cool
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
trio


Joined: 21 Dec 2008
Posts: 1816
Location: अनुमोदना

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 06:27    Post_subject:  

Tasmod

So now you're using snow white theme? Hhhh

_________________
PET Maker|EasyLauncher
Back to top
View user's profile Send_private_message 
tasmod


Joined: 04 Dec 2008
Posts: 1461
Location: North Lincolnshire. UK

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 06:45    Post_subject:  

"Ho Ho Ho it's off to work we go"

I'm 'dopey' and occassionally 'sneezy' and sometimes 'sleepy'

Micks just 'boozy' Very Happy

That makes you 'Snow White' and Zigbert the 'Wicked Witch'

_________________
Rob
-
The moment after you press "Post" is the moment you actually see the typso Cool
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
tasmod


Joined: 04 Dec 2008
Posts: 1461
Location: North Lincolnshire. UK

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 06:57    Post_subject:  

Awww, I'm going out. Everything's going wrong.

Different computer, no changes. Click on desktop, widgets vanish. Click on desktop, widgets return. ??? What the ???

Convinced now there's a bug at work in either 1.9.9 or RC2 .

Two machines updated to 1.9.9 and both exhibiting strange behaviour.

Both load two analog clocks, but unless you realise they are stacked on top of each other. Drag top one across to reveal second.

If i click remove analog clock from pwidgets active window then apply, it will remove both analog clocks, no problem.
Then when i select analog clock to add, it also opens theme window.
Close that and use up arrow and it opens theme window again.
Both pcs do this.

_________________
Rob
-
The moment after you press "Post" is the moment you actually see the typso Cool
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
trio


Joined: 21 Dec 2008
Posts: 1816
Location: अनुमोदना

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 09:01    Post_subject:  

Yes tasmod
I had two clocks stackin on the same spot

But no theme plugin pop up

_________________
PET Maker|EasyLauncher
Back to top
View user's profile Send_private_message 
WhoDo


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 4441
Location: Lake Macquarie NSW Australia

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 09:18    Post_subject:  

tasmod wrote:
Convinced now there's a bug at work in either 1.9.9 or RC2 .

RC2 had the older version of Wallpaper-0.5.1 (I think). Installing the later version Wallpaper-0.5.3 may solve some of these problems. It makes the backgrounds play nice with Pwidgets instead of fighting them for top spot. Worth a try.

Hope that helps.

_________________
Actions speak louder than words ... and they usually work when words don't!
SIP:whodo@proxy01.sipphone.com; whodo@realsip.com
Back to top
View user's profile Send_private_message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7840
Location: qld

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 16:20    Post_subject:  

Hi guys

Tv working fine on lappy with the '#' at line 30 in ~/.pwidgets/plugins/tv/functions.

Had an issue with 'Mail' not following theme. It helped once added the pdingo bat '2' in frontand altered the colours but still strange, appears it should be ok OOTB. Confused

Rob, why did you gravitate back so quickly? Laughing Even posting in the rc2 thread. I just avoid that place. If I have abug I 'll report it but I couldn't be bothered reading that thread. If the bug is already reported too bad, let 'em tear strips off me! Cool

Cheers!

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7840
Location: qld

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 17:10    Post_subject:  

HOWTO updated, old info removed from main post, weather howto added to main post.

Rob, why don't you write a 'Mail' HOWTO, post it there (see my sig for link) and I'll paste it in the main post. The idea being, all howtos for pwidgets are only a click away.

Trio, if you can think of anything to add, do it.

Cheers.

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5760
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Tue 10 Mar 2009, 19:56    Post_subject:  

Version 1.9-10
See main post

- Slideshow plugin
- Tv widget fixed
- Weather height 85
- Default channel change, easy, I vote skynews, works everytime... ------> Done
- Plugins - Cluster - run several profils -- profiles you meant
- edited profiles in cluster but it didn't work. Seemed to print to relevant files but failed in execution. -------> Answer: Calender - Now fixed
- /root/Startup/show_widgets --> /root/Startup/0_show_widgets
- 2 clocks ??? - Not here. I need a closer look. Have anyone found the reason?



PLUGINS

Trio wrote:
It's not pop to pop up the plugin before you the widgets tree is popped..ok pop?
Calling '$APPDIR/func -apply' builds tree, so for 1.9-10 all tree-building is removed from plugins. Also much simpler to have only one place where widgets tree is formed. I think the end-user would like the help the plugins give. I have split the plugins in system plugins (sidebar, theme and cluster) and in widget related plugins. I will personally uncheck the auto-pop-plugin option, but most users will build their widget list rarely, so I leave it checked (for now). Let's play a while with it. It is easy to change if there are much negative response


Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 95 of 207 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 93, 94, 95, 96, 97, ..., 205, 206, 207 Next
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Desktop
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0989s ][ Queries: 12 (0.0286s) ][ GZIP on ]