Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 24 Nov 2014, 20:40
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Shoutcast not working - Streamtuner
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [6 Posts]  
Author Message
legendofthor

Joined: 17 May 2007
Posts: 219
Location: Queensland Australia

PostPosted: Tue 16 Sep 2008, 04:48    Post subject:  Shoutcast not working - Streamtuner  

Gday
just wondering if anyone has had this problem.
I did a search for "blues" and i usually get many stream but nothing; same for pop, rock classical etc....
then i reloaded the top streams and lost them
my bookmarks work just fine
Shoutcast in Streamtuner was working just fine about 1 month back...
Xiph is OK but my preference is Shoutcast
Any help would be appreciated
PS before checking backup ur /root/.streamtuner so u dont lose all the streams
If i need to install a new plugin could someone tell me how?
cheers
martin
Back to top
View user's profile Send private message 
legendofthor

Joined: 17 May 2007
Posts: 219
Location: Queensland Australia

PostPosted: Tue 16 Sep 2008, 04:49    Post subject:  

fyi
I tried it on an alternate computer with a different version of puppy and same result - so 2.16 and 3.01 have been tested
cheers
Back to top
View user's profile Send private message 
legendofthor

Joined: 17 May 2007
Posts: 219
Location: Queensland Australia

PostPosted: Tue 16 Sep 2008, 05:20    Post subject:  

gday
found this
http://bugs.archlinux.org/task/11463

so now how do i patch this?
cheers
martin
Back to top
View user's profile Send private message 
aragon

Joined: 15 Oct 2007
Posts: 1698
Location: Germany

PostPosted: Wed 17 Sep 2008, 03:22    Post subject:  

hi martin,

i tested out the bugfix yesterday, it seems to work. i will try to compile streamtuner with the fix and upload a new pet.

cheers
aragon

_________________
PUPPY SEARCH: http://wellminded.com/puppy/pupsearch.html
Back to top
View user's profile Send private message 
aragon

Joined: 15 Oct 2007
Posts: 1698
Location: Germany

PostPosted: Wed 17 Sep 2008, 10:57    Post subject:  

hi martin,

please test this new package:

http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=232724

cheers
aragon

_________________
PUPPY SEARCH: http://wellminded.com/puppy/pupsearch.html
Back to top
View user's profile Send private message 
legendofthor

Joined: 17 May 2007
Posts: 219
Location: Queensland Australia

PostPosted: Thu 18 Sep 2008, 08:24    Post subject:  

gday
thank you
it works on 2.16 added glibc2.5 to get it going
cheers
martin
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [6 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0487s ][ Queries: 11 (0.0083s) ][ GZIP on ]