Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 18 Apr 2014, 06:44
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars ) » Für deutschsprachige Anhänger
Datei nicht in den Ram downloaden? Wie?
Moderators: MU
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
stahlpup

Joined: 08 Jul 2008
Posts: 8
Location: Germany

PostPosted: Thu 10 Jul 2008, 09:46    Post subject:  Datei nicht in den Ram downloaden? Wie?  

Ich würde gerne Muppy downloaden, also auf den Link, aber als Speicherziel kann ich meine gemountete 4. Partition (ext3) nicht angeben, stattdessen lädt er mir das Ding in den Ram rein, bis dieser voll ist. Wie stelle ich das an, das die Datei gleich dort gespeichert wird und nicht im Ram?

Thanx
Back to top
View user's profile Send private message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Thu 10 Jul 2008, 10:14    Post subject:  

Im Webbrowser: rechtsklick - ziel/link speichern unter

Mark

_________________
my recommended links
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
stahlpup

Joined: 08 Jul 2008
Posts: 8
Location: Germany

PostPosted: Thu 10 Jul 2008, 12:58    Post subject:  

Naja, das ist nicht das Problem. Hab jetzt Puppy frugal installiert, rechts unten zeigt er mir 480 MiB free an, das scheint wohl der Ram (1 GB) zu sein, wenn ich rechtsklick mache auf eine datei die ich speichern möchte, kann ich mich beim Zielort zwischen root und filesystem entscheiden, dann gehts los und der Ram wird kontinuierlich weniger bis 0.

So siehts aus. Was tun? ich hab ne Partition mit 160 GB, die kann ich einhängen, aber speichern tut seamonkey das trotzdem im Ram.
Back to top
View user's profile Send private message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Thu 10 Jul 2008, 17:32    Post subject:  

und im filesystem wählst Du dann auch z.B. /mnt/hda1 oder /mnt/home?
Mark

_________________
my recommended links
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars ) » Für deutschsprachige Anhänger
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0411s ][ Queries: 11 (0.0085s) ][ GZIP on ]