Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 01 Sep 2014, 17:48
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
no audio - packard bell easynote S4
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
violin-key

Joined: 02 Jul 2008
Posts: 12

PostPosted: Wed 02 Jul 2008, 10:40    Post subject:  no audio - packard bell easynote S4  

I've just installed Puppy 4.00
Simply beautiful
but... I can't hear anything!
It's strange... my laptot works fine with Ubuntu and I never had problem with audio... is ALSA not the same?
Suggestions?

thanks
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0349s ][ Queries: 11 (0.0067s) ][ GZIP on ]