Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 25 Jul 2014, 05:04
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
bad alloc problem when palying dvds
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
magerlab

Joined: 08 Jul 2007
Posts: 731

PostPosted: Sun 29 Jun 2008, 02:14    Post_subject:  bad alloc problem when palying dvds  

finally i bought a new 1,8hz Celeron computer Smile ( the very cheap one with inbuilt intell video card)

puppy works very fast on it

but i have problems ( not with every dvd indeed) in gxine( and xine) when playing dvds

when i run it from console i see a message with bad alloc error of x server

i tried puppy 2.16 also and got the same error, so this must be something with my computer( may be with inbuilt intell video adapter)

i do not know what to do with this error
may be i need to find a specific driver for a video card ?

_________________
skype: desafimager
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0325s ][ Queries: 11 (0.0031s) ][ GZIP on ]