Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 25 Nov 2014, 19:16
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
New video card produces blank screen
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
Huckfin

Joined: 17 May 2007
Posts: 15

PostPosted: Mon 09 Jun 2008, 20:02    Post_subject:  New video card produces blank screen  

I replaced the video card on my computer since I last ran Puppy.
My normal distribution is SUSE, and everything is running normally there with the new card.

Today, I decided to boot up Puppy, which I keep on a USB flash drive.
It got as far as choosing the video type and resolution, but when I clicked on "Test" all that I got was a blank screen.

I am guessing that it had saved the details of the old video card, but could not recognize the new one. Is there something that I should delete or should I try to do a complete re-install of Puppy from the CD?

Thanks,
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0323s ][ Queries: 11 (0.0029s) ][ GZIP on ]