Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 07 Jul 2020, 12:44
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Puppy 4.00 Final
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 2 of 2 [18 Posts]   Goto page: Previous 1, 2
Author Message
alienjeff


Joined: 08 Jul 2006
Posts: 2291
Location: Winsted, CT - USA

PostPosted: Wed 07 May 2008, 21:17    Post subject:  

BarryK wrote:
...you need to look back thru my blog to find out why.

Tease.

_________________
hangout: ##b0rked on irc.freenode.net
diversion: http://alienjeff.net - visit The Fringe
quote: "The foundation of authority is based upon the consent of the people." - Thomas Hooker

Back to top
View user's profile Send private message 
nubc


Joined: 23 Jan 2007
Posts: 2090
Location: USA

PostPosted: Wed 07 May 2008, 21:50    Post subject: Gxine will not Full Screen  

I'm running an installed Puppy 4.0 on another system, with Diamond 32MB AGP card, Viper V770 ATX 2x16. DVD movies play okay, but when I try to select Full Screen, the screen flickers a second but remains at the current size. Various sizes 50%, 75%, 100%, 119% work fine (with the panel visible).

There is no Show Desktop code in root/.jwmrc-tray, so I copied the code from my tutorial and it works fine. I had to append grub with 'acpi=force' to get this computer to shut down. The computer is a P4 2.0 GHz ECS P4VMM2.
Back to top
View user's profile Send private message 
nubc


Joined: 23 Jan 2007
Posts: 2090
Location: USA

PostPosted: Thu 08 May 2008, 22:32    Post subject: HP Pav 7935 wont connect by AutoDHCP  

I just spent the day installing Windows on a HP Pavilion 7935, successfully. Before I began the install, I gave the computer a workout with Puppy 4.0 live CD, and could not connect to internet by "Auto DHCP" with the following PCI network cards:

Linksys LNE 100TX ver. 4.1
3com 3C905-TX
3com 3C905B-TX
MPX EN1207D-TX-18F
SMC 1244TX (Realtek RTL 8139C)

Apparently, Puppy 2.17.1 live CD has the same problem as well. (Confirmed with 3com 3C905B-TX network card)

HP Pavilion 7935
Athlon 1300 MHz
384 MB PC133 SDRAM (32MB shared video)
20.4 GB WD hdd
VIA VT8365/VT82C686B chipset
S3 ProSavage onboard video
Rockwell 56k winmodem
CD-RW, DVD-ROM
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 2 of 2 [18 Posts]   Goto page: Previous 1, 2
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0282s ][ Queries: 11 (0.0040s) ][ GZIP on ]