Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 18 Sep 2014, 17:54
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Thanks...
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [11 Posts]  
Author Message
rockaway

Joined: 21 Nov 2007
Posts: 19

PostPosted: Tue 22 Apr 2008, 05:56    Post subject:  Thanks...  

Hi,
Thank you guys for giving me such a nice suggestions for all my problems.you gave me satisfactory answers which has improved my machine working ability a lot and now am happy as my machine is working in the way as i wanted it to work a small help i again needed from you all.When I am trying to open some forums they are not getting opened at all.I thought it was a problem with my service provider i complaint the net provider about the net speed i am getting in return he told me that the service from his end is uninterrupted and no such cable problem.
So to check the truth in his statement I tried in other machine and the forum got opened.So is it the problem with my machine?When everything is working in absolutely fine then what is making it slow down?
Back to top
View user's profile Send private message 
disciple

Joined: 20 May 2006
Posts: 6435
Location: Auckland, New Zealand

PostPosted: Fri 25 Apr 2008, 07:13    Post subject:  

It has been very slow at times lately, so if you were to compare machines, you would have to use both at the same time.
_________________
DEATH TO SPREADSHEETS
- - -
Classic Puppy quotes
- - -
Beware the demented serfers!
Back to top
View user's profile Send private message 
rockaway

Joined: 21 Nov 2007
Posts: 19

PostPosted: Mon 28 Apr 2008, 09:57    Post subject:  

Friend I didn't get you can you please explain me what you want to tell me.
Back to top
View user's profile Send private message 
Pizzasgood


Joined: 04 May 2005
Posts: 6270
Location: Knoxville, TN, USA

PostPosted: Mon 28 Apr 2008, 14:06    Post subject:  

He means that the speed of this forum changes. It might be running normally one moment, and very slowly just an hour later. So to get an accurate comparison you would have to try visiting it on both machines at the same time (within minutes of eachother).

I also occasionally have a problem viewing the forum. Especially over the last week or so, I'll click a link but it gives me a blank page. It happened when I first tried visiting the forum ten minutes ago.

_________________
Between depriving a man of one hour from his life and depriving him of his life there exists only a difference of degree. --Muad'Dib

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
WhoDo


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 4441
Location: Lake Macquarie NSW Australia

PostPosted: Mon 28 Apr 2008, 16:14    Post subject:  

Pizzasgood wrote:
I also occasionally have a problem viewing the forum. Especially over the last week or so, I'll click a link but it gives me a blank page. It happened when I first tried visiting the forum ten minutes ago.

Me too. I've found hitting the refresh a few times will eventually load the page properly, though.

_________________
Actions speak louder than words ... and they usually work when words don't!
SIP:whodo@proxy01.sipphone.com; whodo@realsip.com
Back to top
View user's profile Send private message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11066
Location: Arizona USA

PostPosted: Mon 28 Apr 2008, 16:20    Post subject:  

Me too. It only happened to me a few times, and hasn't happened to me in the last few days. Maybe John did something or it fixed itself.
Back to top
View user's profile Send private message 
WhoDo


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 4441
Location: Lake Macquarie NSW Australia

PostPosted: Mon 28 Apr 2008, 16:32    Post subject:  

Flash wrote:
Me too. It only happened to me a few times, and hasn't happened to me in the last few days. Maybe John did something or it fixed itself.

Spoke too soon, Flash. It just happened to me again in the last 30 secs. This time 20 pumps on refresh button did no good. I had to go back to the index page and repeat my search. *sigh*

_________________
Actions speak louder than words ... and they usually work when words don't!
SIP:whodo@proxy01.sipphone.com; whodo@realsip.com
Back to top
View user's profile Send private message 
rockaway

Joined: 21 Nov 2007
Posts: 19

PostPosted: Tue 29 Apr 2008, 08:32    Post subject:  

Friends I was facing the problem with some more forums too but whodo told this time I am facing problem in opening this one too.What do you say friends shall we inform this to moderator about the problem in opening forum?
Back to top
View user's profile Send private message 
rockaway

Joined: 21 Nov 2007
Posts: 19

PostPosted: Wed 30 Apr 2008, 07:06    Post subject:  

No one replied friends I need your majority.But before is anybody still facing it as I haven't faced it today.
Back to top
View user's profile Send private message 
WhoDo


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 4441
Location: Lake Macquarie NSW Australia

PostPosted: Wed 30 Apr 2008, 08:08    Post subject:  

rockaway wrote:
What do you say friends shall we inform this to moderator about the problem in opening forum?

Relax, rockaway. Flash, who mentioned he too has noticed the problem, is also a Moderator. I'm sure he will advise the forum's owner of the problem soon enough.

Cheers,

_________________
Actions speak louder than words ... and they usually work when words don't!
SIP:whodo@proxy01.sipphone.com; whodo@realsip.com
Back to top
View user's profile Send private message 
rockaway

Joined: 21 Nov 2007
Posts: 19

PostPosted: Tue 06 May 2008, 06:29    Post subject:  

ok who do as you say.....
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [11 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0611s ][ Queries: 11 (0.0057s) ][ GZIP on ]