Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 22 Oct 2014, 01:33
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
V3.01: /usr/sbin/wag-profiles.sh not working with procps pkg
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
ole.de

Joined: 01 Feb 2008
Posts: 1

PostPosted: Fri 01 Feb 2008, 16:52    Post_subject:  V3.01: /usr/sbin/wag-profiles.sh not working with procps pkg
Sub_title: Should use "busybox ps" instead of "ps -e"
 

Line 837 of wag-profiles.sh calls "ps -e". The output of the procps ps differs from busybox output and the wpa_supplicant pid cannot be figured out.

If I replace "ps -e" with "busybox ps", everything is fine again. Would be worth to go into the next release.

Cheers, Ole

BTW: Nice distribution, good job!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0400s ][ Queries: 11 (0.0105s) ][ GZIP on ]