Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 23 Jul 2014, 04:14
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
puppy 3.0 and lmsensors problem
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
Ledster

Joined: 26 Aug 2006
Posts: 62
Location: Devon, England

PostPosted: Tue 08 Jan 2008, 13:38    Post subject:  puppy 3.0 and lmsensors problem
Subject description: cannot load it87
 

Used Crafty's instructions to get lmsensors and GKrellm working in Puppy 2.17 with no problems.
Have just tried the same procedure with Puppy 3.0 (on the same machine) and it does not work, it crashes when I "modprobe it87"
For a test I reran Puppy 2.17 and "modprobe it87" works fine. I presume it87 is available in the kernel used for 2.17, but is not in the 3.0 kernel. Question is how do I make it available for Puppy 3.0? Or is there something else I can do?
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0418s ][ Queries: 11 (0.0040s) ][ GZIP on ]