Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 24 Oct 2014, 10:02
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
@big_bass
Moderators: Flash, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
oui

Joined: 20 May 2005
Posts: 2096
Location: near Woof (Germany) :-) Acer Laptop emachines 2 GB RAM AMD64. franco-/germanophone, +/- anglophone

PostPosted: Wed 31 Oct 2007, 06:32    Post_subject:  @big_bass  

bonjour big_bass

i have 2 problem with fatfree 3.0

- it don't recognize his pup_save.2fs after a frugal installation so he starts each time as new system and you can add nothing in permanent installation (puppy 3.0 works properly)

- the Xvesa became on fatfree 3.0 and on puppy 3.0 a very poor Xvesa! in Xvesa and fatfree 2.17 I use the resolution 1280 x 1080 x 24 but this better resolution is not available any more (same for 1400 for people with better video card as my card).

salut
Back to top
View user's profile Send_private_message 
big_bass

Joined: 13 Aug 2007
Posts: 1747

PostPosted: Wed 31 Oct 2007, 20:43    Post_subject: Re: @big_bass  

oui wrote:
bonjour big_bass

i
- I use the resolution 1280 x 1080 x 24 but this better resolution is not available any more

salut


I updated this thread
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=25563
if you want more options I made a script for you

oui
First ,thanks for trying fat free and taking the time to report your situation.


because you asked ...
I booted fatfree3 selected xvesa set my monitor installed to my ext2 drive frugal and when it prompted me for the pup_300.sfs I said yes I used no encryption 512M save and when I rebooted everything was fine the only thing I noticed different instead of the usual /mnt/home there was a folder created called puppy300 inside that was /mnt/home /puppy so , It worked for me ( another note I installed IDE)

The xvesa driver is based on the video card you have I booted version 3.01 all the way down to version 212 with xvesa and the video setting you posted was not available
I suggest you find the version that booted xvesa with the 1280 x 1080 x24
and please post the version of puppy that xvesa had those settings on your current configuration

P.S I have email for my name at fat.free.pup@gmail.com
the fourm administrators can keep the threads more organized that way
anyone is welcome to write

thanks, have fun and build what you want
big_bass
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0482s ][ Queries: 11 (0.0050s) ][ GZIP on ]