Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 26 Nov 2014, 07:38
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Wireless
RT61 based wifi card missing lights
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
uptownben

Joined: 24 Oct 2007
Posts: 1

PostPosted: Wed 24 Oct 2007, 14:49    Post_subject:  RT61 based wifi card missing lights
Sub_title: Wifi card works great but lights dont come on.
 

I have a Thinkpad X24 with a RT61 based pcmcia wifi card. Up until now I have used Puppylinux 2.17 and all was well. I just installed 3.01 (fresh full install) and after going through the wifi config a few times I realized that I actually DID have connectivity and and IP address and I can access the net but the lights on the card were not showing anything, they remain off. I switched back to my previous install ( switched out the drive ) and the lights come on and the card works normally. I tried other flavors of linux to double check and the card and lights work fine there too. Only under puppylinux 3.01 do I see this happen. Everything works, but no LINK or ACTIVITY lights. Any ideas?
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Wireless
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0353s ][ Queries: 11 (0.0054s) ][ GZIP on ]