Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 21 Oct 2014, 03:07
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
2.17 & 2.17.1
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Author Message
baron

Joined: 14 Aug 2007
Posts: 2

PostPosted: Tue 14 Aug 2007, 23:01    Post subject:  2.17 & 2.17.1  

2.16 boots fine and I can use the internet, both of the 2 newer versions cannot load drivers for my sound Realtek AC'97 Audio (built in to Asus MoBo), or my Realtek 8139 network adapter, 2.16 used 8130too with no problem, says it won't load with 2.17 or 2.17.1
Anyone else have this problem?
Any solutions?
I roll back to 2.16 & I'm good to go...
Back to top
View user's profile Send private message 
jonyo

Joined: 28 Dec 2006
Posts: 2727

PostPosted: Sun 26 Aug 2007, 15:11    Post subject:  

I've run into the prob with diff versions. I just run the ones that work with the stuff I have. Probably there are fixes.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0420s ][ Queries: 11 (0.0108s) ][ GZIP on ]