Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 25 Oct 2014, 13:56
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
2.17 not retaining wireless
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
peterthewolf


Joined: 25 Dec 2005
Posts: 15
Location: Knaresborough UK

PostPosted: Tue 24 Jul 2007, 16:27    Post_subject:  2.17 not retaining wireless  

Installed latest download of puppy 2.17 on to hard drive of Thinkpad i1100. Connects successfully to the net via a linksys cardbus WPC54G.

I answered all the "connect" questions just as I had done for 2.16.

When I reboot the net connection fails, when I go into "connect" the settings for the wireless are still there and if I click the DHCP button everything corrects itself. But on reboot it disappears again.

Sorry but I have double posted this please delete the other posting in cutting edge
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0354s ][ Queries: 11 (0.0031s) ][ GZIP on ]