Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 24 Oct 2014, 15:08
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
2.15ce vanishing menus in programs
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
Greystar

Joined: 20 Mar 2007
Posts: 26

PostPosted: Sun 22 Apr 2007, 12:26    Post_subject:  2.15ce vanishing menus in programs
Sub_title: gxine+gparted
 

Under Gxine goto file configure preferences menu basicly blank then it takes out other menu's in gxine.(not as anoying as) Gparted loads up select what you want your partition to be blank menus making Gparted useless. I don't know if i'm the only one or not(couldn't find another topic like this.)
running 2.15cefinal(1st one) added updates all other puppy variants (2.14,pizzapup 3.01) do not have this problem. Attached pic.
Gparted.png
 Description   Gparted screen shoot
 Filesize   42.26 KB
 Viewed   251 Time(s)

Gparted.png

Back to top
View user's profile Send_private_message 
WhoDo


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 4441
Location: Lake Macquarie NSW Australia

PostPosted: Sun 22 Apr 2007, 19:36    Post_subject: Re: 2.15ce vanishing menus in programs
Sub_title: gxine+gparted
 

Greystar wrote:
I don't know if i'm the only one or not(couldn't find another topic like this.) running 2.15cefinal(1st one) added updates all other puppy variants (2.14,pizzapup 3.01) do not have this problem. Attached pic.

Well 2.15CE Final R1 was flawed, but that probably isn't your problem. Certainly I'd recommend updating to 2.15CE Final R2.

I believe your problem is with video RAM. 2.15CE is heavier on RAM than either 2.14 or Pizzapup 3.0 and if you use shared video RAM that could explain the effect. Do you have a swap partition?

Hope that helps.

_________________
Actions speak louder than words ... and they usually work when words don't!
SIP:whodo@proxy01.sipphone.com; whodo@realsip.com
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Greystar

Joined: 20 Mar 2007
Posts: 26

PostPosted: Sun 22 Apr 2007, 21:05    Post_subject:  

Yes WhoDo i do think it has shared Ram total ram 256 Mb and i do have a 256 Mb swap partition. Did an test activated swap still the same(i have a full hd install) then i booted up 2.15 ce by live cd with swap active same thing the way it looks it is only those 2 programs.I will download the new version and see if that helps.Thanks for the response.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Greystar

Joined: 20 Mar 2007
Posts: 26

PostPosted: Thu 10 May 2007, 21:34    Post_subject:  

Just figured i would update for anyone with the same problem. Downloaded the new 2.15ce final and problem is gone.Sorry i couldn't say why this is(difference between rc1 to rc2) but works on live cd and now(changed from full hard drive intall) frugal install(i actually do like this way better than full easier if you mess something up just putting your old save file back in).

I just wanted to let you know (Whodo) and thank everyone who helps in making puppy a fabulous os.(I mention this because it seems alot of people do not realize all the hard work everyone here is doing here.) Once again Thanks.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
WhoDo


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 4441
Location: Lake Macquarie NSW Australia

PostPosted: Thu 10 May 2007, 21:46    Post_subject:  

Greystar wrote:
Just figured i would update for anyone with the same problem. Downloaded the new 2.15ce final and problem is gone....[snip]...

I just wanted to let you know (Whodo) and thank everyone who helps in making puppy a fabulous os.(I mention this because it seems alot of people do not realize all the hard work everyone here is doing here.) Once again Thanks.

You're welcome. Glad it was sorted out for you. I know how great Puppy is, but when it has problems such as yours it's hard to convince the complainant that the OS is so good. Like many others here, I just hope those like you stick it out long enough to find out just how good an OS it really is.

Cheers

_________________
Actions speak louder than words ... and they usually work when words don't!
SIP:whodo@proxy01.sipphone.com; whodo@realsip.com
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0548s ][ Queries: 12 (0.0106s) ][ GZIP on ]