Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 21 Dec 2014, 04:33
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
It looks awful
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
fleamailman

Joined: 21 Apr 2007
Posts: 3

PostPosted: Sat 21 Apr 2007, 09:57    Post subject:  It looks awful
Subject description: how do I get the programs off the desktop
 

Hi, I was happy running kubuntu until the latest updates ruined everything so here I am. But now that I am running puppy from the harddrive I want to get everything off the desktop since it could just look uncluttered if I could get the offered programs into the start menu instead, thank
Back to top
View user's profile Send private message 
davec51

Joined: 13 Apr 2006
Posts: 508
Location: Virginia

PostPosted: Sat 21 Apr 2007, 10:41    Post subject: Re: It looks awful
Subject description: how do I get the programs off the desktop
 

fleamailman wrote:
Hi, I was happy running kubuntu until the latest updates ruined everything so here I am. But now that I am running puppy from the harddrive I want to get everything off the desktop since it could just look uncluttered if I could get the offered programs into the start menu instead, thank

If I understand your question, just right click on the icon and choose "remove item." Away it goes.
Back to top
View user's profile Send private message 
Lobster
Official Crustacean


Joined: 04 May 2005
Posts: 15122
Location: Paradox Realm

PostPosted: Sat 21 Apr 2007, 11:29    Post subject:  

xfce has no icons by default

http://puppylinux.org/wikka/XfcePuppy

_________________
Puppy WIKI
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Pizzasgood


Joined: 04 May 2005
Posts: 6270
Location: Knoxville, TN, USA

PostPosted: Sat 21 Apr 2007, 18:46    Post subject:  

If you hold the ctrl key while clicking the icons, you can select multiples. They should already have entries in the menu, though it will be under the app name rather than generic name. Except maybe xlock, which you can launch from the commanline xlock or the Rox-App at /usr/local/apps/. The normal "connect" wizard probably doesn't have an entry, but it's really just a compilation of wizards that do have entries (such as the ethernet wizard, or the firewall wizard, etc.).
_________________
Between depriving a man of one hour from his life and depriving him of his life there exists only a difference of degree. --Muad'Dib

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0470s ][ Queries: 11 (0.0067s) ][ GZIP on ]