Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 20 Jul 2019, 05:38
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Browsers and Internet
GPU not recognized?
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
gjuhasz


Joined: 29 Sep 2008
Posts: 386

PostPosted: Thu 20 Jun 2019, 03:24    Post subject:  GPU not recognized?
Subject description: Difference between the current Slimjet and Iron version
 

Dear Slimjet/Iron/Chrome users,

Do you see any difference between the current Slimjet and Iron browsers in your own puplet?

It seems that in Slimjet (and Chrome) the gpu is not recognized and cannot be corrected in the browser settings.

See the attached screenshots and http://madebyevan.com/webgl-water/

Thanks in advance.

Have fun!

Regards,

gjuhasz
slimjet.png
 Description   Problems in Slimjet
 Filesize   97.15 KB
 Viewed   85 Time(s)

slimjet.png

iron.png
 Description   Correct webgl handling in Iron
 Filesize   63.46 KB
 Viewed   85 Time(s)

iron.png

Back to top
View user's profile Send private message 
666philb


Joined: 07 Feb 2010
Posts: 3431
Location: wales

PostPosted: Thu 20 Jun 2019, 04:58    Post subject:  

hi gjuhasz,

yes i've noticed the newest chromium based browsers no longer have hardware acceleration enabled . also you don't seem to be able to enable it in its settings Sad . Version 73 has hardware acceleration working

_________________
Bionicpup64 built with bionic beaver packages http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=114311
Xenialpup64, built with xenial xerus packages http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=107331
Back to top
View user's profile Send private message 
Mike Walsh


Joined: 28 Jun 2014
Posts: 5154
Location: King's Lynn, UK.

PostPosted: Thu 20 Jun 2019, 07:12    Post subject:  

@ gjuhasz/philb666:-

Have a look at this thread of mine from a while back:-

http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=114441

The flags might say they're 'switchable' (and act as if they are!).....but for Linux, at least, they've been disabled internally to the browser process. For us, they don't actually DO anything..... Rolling Eyes

The Chromium Project is promoted as a separate entity from Google.....but everybody knows it's simply Google's browser R & D department.



We're kinda stuck with that one, I'm afraid.....


Mike. Wink

_________________
MY 'PUPPY' PACKAGES

Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Browsers and Internet
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0310s ][ Queries: 12 (0.0065s) ][ GZIP on ]