Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 17 Jun 2018, 20:24
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Did someone encounter problems with FireFox57 video playback
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
MrAccident

Joined: 31 Mar 2014
Posts: 223

PostPosted: Sat 02 Dec 2017, 16:04    Post subject:  Did someone encounter problems with FireFox57 video playback  

I know it's a strange question; but they told me to ask, at FireFox help forum.
The problem is that since FF updated to v.57 - all videos on all sites - are stuck on first frame (so it seems), and won't play.
Did someone ask about this problem?
Back to top
View user's profile Send private message 
Burn_IT


Joined: 12 Aug 2006
Posts: 3106
Location: Tamworth UK

PostPosted: Sat 02 Dec 2017, 18:01    Post subject:  

As far as I can tell version 57 is a COMPLETE waste of space for lower spec machines, if not for all).
_________________
"Just think of it as leaving early to avoid the rush" - T Pratchett
Back to top
View user's profile Send private message 
dancytron

Joined: 18 Jul 2012
Posts: 1059

PostPosted: Sat 02 Dec 2017, 18:45    Post subject:  

I disagree. It runs faster, smoother and uses less RAM for me (1.8 Ghz Intel Duocore, 3 Gig of RAM) than Chrome (which was faster and used less memory than the old Firefox for me). It hasn't gone in to memory leak mode and caused me to have to kill it yet, which Chrome managed to do every couple of days or so.

No trouble with videos. Sound needed apulse.

Netflix had to download a bunch of stuff widevine stuff, but runs fine now.

Was easily able to set it up to have all the program, profile and cache files directly on the hard disk instead of in the save folder.

So far, it has been a huge improvement for me.

Running Debian Dog Stretch, so YYMV.
Back to top
View user's profile Send private message 
bkbk

Joined: 05 Nov 2014
Posts: 19

PostPosted: Tue 05 Dec 2017, 15:37    Post subject:  

I'm having this problem with tahrpup6.0.5. No html5 video plays with firefox57.0. I tried FF in safe mode, tried creating a new profile with everything set to default values, tried refreshing FF -- didn't help. Flash video still works in FF, and html5 video works in Opera. Let us know if you get it working.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0738s ][ Queries: 11 (0.0156s) ][ GZIP on ]