Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 17 Aug 2019, 13:30
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Slacko 6.3 kernel panic
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
Petr

Joined: 30 Apr 2006
Posts: 25
Location: Mars

PostPosted: Sat 20 Feb 2016, 00:47    Post subject:  Slacko 6.3 kernel panic
Subject description: coming out of suspend mode, my toshiba has a flashing caps lock indicator
 

This machine is a bit of a mess at the moment - I was running a previous puppy (5.7.??) for 3 years, and another puppy before that, so the big disc on this thing has too many save files and my grub menulist really needs a contents page. I also seem to have "checking for puppy files..." running twice??? Feel free to tell me to clean up my act and re install it properly but I did think I'd try and see if it was a known oversight or something.

Is anyone else having this problem? I see it is to do with the wireless networking which required a patch on these old machines...

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=968792

Other than this glitch, nice!

P
Back to top
View user's profile Send private message 
mavrothal


Joined: 24 Aug 2009
Posts: 3056

PostPosted: Sat 20 Feb 2016, 01:03    Post subject:  

Not clear what the problem is.
Boots from? ( a frugal install on HD? formated as? Patritions? grub/grub4dos command?)
Always runs "checking for puppy files" twice?
Get a kernel panic when switching root? ie after your pick you savefile? earlier? latter? At which point in the boot process?
Boots OK with "pfix=ram" (assuming "from other than that")
If yes does it do it with all your slacko savefiles or a new one generated by 6.3.0?

_________________
== Here is how to solve your Linux problems fast ==
Back to top
View user's profile Send private message 
Petr

Joined: 30 Apr 2006
Posts: 25
Location: Mars

PostPosted: Sat 20 Feb 2016, 09:02    Post subject:  

It's a frugal install (looking for save files) and certainly the slacko 6.3, but obviously this is a rather localized problem and probably because I did something stupid.

I will start with a re install and then look for the problem - The switch to grub4dos threw me (the menu.lst is where? On the dos partition... Oh I see!) so who knows what I did ....

p
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0435s ][ Queries: 11 (0.0150s) ][ GZIP on ]